Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/7

Ξεκίνησαν κι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που κατά την Αγγλική είναι «Olympic games» δηλαδή παιχνίδια. Διότι πλέον το αθλητικό ιδεώδες σταμάτησε κάπου μεταξύ των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων και των Πιερ ντε Κουμπερτεν και Δημήτρη Βικέλα. Δύο σπουδαίων ανδρών, χάρη στους οποίους γεννήθηκαν οι σύγχρονοι Αγώνες. Τώρα για τους κληρονόμους τι να πεις; Μάλλον ξέχασαν αυτά που επιθυμούσε η καρδιά του «Θείου Κουμπερτέν» που βρίσκεται θαμμένη στην Ολυμπία.

Οι καλύτεροι αθλητές είναι οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι που ναι μεν βγαίνουν καθαροί στα ντόπινγκ κοντρόλ αλλά δεν σας συνιστώ να τους αφήσετε να ουρήσουν στον κήπο του σπιτιού σας, εκτός αν θέλετε να δείτε την τριανταφυλλιά σας να γίνεται σαν τη μαγική φασολιά. Και μιας και φτάσαμε στα παραμύθια, λένε πως ένας γείτονας του Γιουσέιν Μπόλτ έβαλε στο παπάκι του μίγμα από τα ούρα του και έβαλε πλώρη για τον Άρη!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ερμής/Αφροδίτη= Άρης/Ζεύς= Δίας/Μεσουράνημα= Ήλιος/Αφροδίτη

Χαιρετίζοντας μια προσπάθεια φίλων και γνωστών. Ματαιοδοξία Ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Ένα άτομο που την «πατάει» από άτομα που είναι «αυλικοί» και κόλακες. Ένα άτομο φιλάρεσκο μα και ματαιόδοξο. Ερωτικά καλέσματα. Η προσωπική έλξη και ακτινοβολία. Εάν λάμπει κάποιος σαν προσωπικότητα ή όχι. Ο μαγνητισμός. Η αγάπη (πως εκδηλώνεται αλλά έμμεσα μας υποδεικνύει και κατά κάποιον τρόπο την χρονική της διάρκεια). Σύζυγος. Ο εργάτης, ο στρατιώτης. Τα εργαζόμενα άτομα. Η εκρηκτικότητα. Τα ενεργά και δραστήρια άτομα. Η ενέργεια που εκκρίνει το σώμα. Η εφαρμογή θεωρητικών καταστάσεων σε πρακτικό επίπεδο.

Σήμερα θα καίγεστε από τη ζέστη, τη ματιά του απέναντι, τις εκμυστηρεύσεις του...ξάδελφου, τα πιτσιλίσματα της κατσαρόλας και τις ερωτικές επιθυμίες. Βουτιές στη θάλασσα, στην πισίνα, τα σιντριβάνια και βουτιές στον ωκεανό της ζωής, που προτείνει και ο Osho, μπορούν να σας ελευθερώσουν από ο,τι σας καίει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η αρετή είναι ανώτερη απ' τον πλούτο και χρησιμότερη απ' την υψηλή καταγωγή, γιατί όσα είναι αδύνατα για τους άλλους αυτή τα καθιστά δυνατά, κι όσα προκαλούν φόβο στους πολλούς τα υπομένει με θάρρος» Αριστοτέλης

Το τραγούδι της ημέρας: Δεν θα πάρω απόψε τα χάπια μου – Νίκος Μακρόπουλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved