29 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

29 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

7 έως 8 Λέοντα

Σύμβολο: «Η φλεγόμενη βάτος»

Ερμηνεία:

Σ' ένα πνευματικά εξελιγμένο ωροσκόπιο, η επιρροή αυτής της μοίρας θα χαρίσει στον άνθρωπο τη δύναμη μιας ουράνιας φωτιάς που θα ξεχειλίζει από άσβεστο και αγνό ζήλο. Το φως του θα είναι κρυμμένο απ' αυτούς που δεν αξίζουν και μπορεί να είναι αόρατο για τους πολλούς ή και να μείνει τελείως απαρατήρητο. Στο θάμνο με τη θεία φλόγα, οι άσχετοι δεν θα μπορέσουν να διακρίνουν τη λάμψη του Απόλυτου φωτός, θα αισθανθούν μόνο τ' αγκάθια που έχει για ν' αγκυλώνει όποιον θελήσει να παραβιάσει το μυστήριο του.

Όσον αφορά τους ...κοινούς θνητούς, ο άνθρωπος αυτής της μοίρας δρα μάλλον με το ένστικτο παρά λογικά. Το αίσθημα της δικαιοσύνης, της ακεραιότητας και της ευθύτητας θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του σε ηγετική μορφή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη» Σίγκμουντ Φρόυντ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στην προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να σας ωφελήσει είτε ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, είτε σε εκείνη των δεσμευμένων. Κι αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως δεν γίνονται θαύματα, μπορεί για σας το σύμπαν να κάνει μια ...εξαίρεση!

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι γεμάτη αλλαγές και ανατροπές, που στην πλειοψηφία τους θα κινούνται σε θετική κατεύθυνση. Θα πρέπει όμως να βοηθήσετε κι εσείς, αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο να ακολουθήσει τα νέα δεδομένα ακόμη κι αν αρχικά σας φαίνονται όλα κάπως ...ξένα. Αν παρ' ελπίδα εμμείνετε σε παρωχημένα ή βολικά σχήματα, η ίδια η ζωή θα έρθει να σας αποδείξει πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο θεός γελάει».

Γ.Ρ.

«Η φλεγόμενη βάτος
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved