Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/7

Σελήνη στον Τοξότη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/7

Με πολλά ευτράπελα γύρω να μας αφήνουν άφωνους και παγωμένους μέσα στο κατακαλόκαιρο, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 28/7 στις 8:18 το πρωί, παλεύοντας να μας επαναφέρει όσο δύναται, στα νερά μας.

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12:26 το μεσημέρι, διατηρώντας τη θολή και ομιχλώδη εικόνα, που έχουμε για τις καταστάσεις.

Η αίσθησή μας είναι πως ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε, ενώ ως το νωρίς το απόγευμα η αυτοέκφραση δίνει μάχη με τη σιωπή. Το διάστημα αυτό κάθε προσπάθεια ξεκαθαρίσματος είναι μάταιη.

Στις 18:16 όμως η επιρροή του τριγώνου με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 18:48 το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, εναρμονίζονται στις 22:27 το βράδυ με το τρίγωνο με τον Oυρανό σε ένα Μεγάλο Τρίγωνο, που όχι μόνο λύνει τους γόρδιους δεσμούς, αλλά τους εξαφανίζει μαζί με το αίνιγμα της σφήκας.

Επιτέλους η αισιοδοξία εισβάλει ξανά στα σκοτεινά τοιχώματα του μυαλού μας, η ενέργεια και η ζωντάνια μας περιτριγυρίζουν, ενώ οι αντιδράσεις είναι καθοριστικές, αποφασιστικές και άκρως ανατρεπτικές. Ξυπνάμε από τον προσωπικό και γενικότερο λήθαργο, σκεφτόμαστε πιο διαλλακτικά, ενώ αισθανόμαστε να ορίζουμε εμείς τα γεγονότα.

Το βράδυ αναμένεται δραστήριο, ευχάριστο, περιπετειώδες και ενθουσιαστικό. Ότι και να κάνουμε θα λάβουμε ικανοποίηση, δροσίζοντας και ανακουφίζοντας σημαντικά τα εγκαύματά μας.

Τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 29/7, η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας εξωθεί σε υπερβολές, επιθυμώντας να βιώσουμε την ξεσηκωτική ενέργεια, που υπάρχει γύρω μας. Δεν αποκλείεται όμως να ακουστούν ειδήσεις, που διογκώνουν και όμορφα αλλά και άσχημα, τα δρώμενα.

Στις 8:23 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη ξεκινά την ημέρα με υπερκινητικότητα και ενθουσιασμό. Το διάστημα ως το μεσημέρι είναι ιδανικό για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, να καταπιαστούμε με δύσκολες αποστολές και εργασίες, αλλά και να βουτήξουμε στην περιπέτεια, κάνοντας κάτι extreme και εντυπωσιακό. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε θυμίζουν πως ακόμα υπάρχει ελπίδα.

Στις 22:07 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, συνεχίζει την πρωινή διάθεση, τονίζοντας την ανάγκη να ξεδώσουμε και να διασκεδάσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Οι αισθήσεις μας βρίσκονται στο απόγειό τους, ενώ ο ερωτισμός είναι διάχυτος.

Ακριβώς τα μεσάνυχτα στις 30/7 πλέον, η επιρροή του εξαγώνου με τον Κρόνο δημιουργεί την αίσθηση πως όλα είναι υπό έλεγχο, αρκεί να μπορούμε να υποστηρίξουμε οτιδήποτε κάνουμε. Με γερά και αποφασιστικά βήματα κερδίζουμε θαυμασμό και εκτίμηση, σαν έναν λόρδο να σουλατσάρει στα Κουφονήσια.

Αυτό και το προηγούμενο βράδυ, πιθανά να μείνουν σε πολλούς αξέχαστα.

Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το διήμερο, ενώ Ιχθείς και Παρθένοι θα χρειαστεί να κατσουφιάσουν αρκετές φορές.

Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι συμπλέουν αρμονικά στα νερά των πρωταγωνιστών.

Στις 10.30 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, για να θυμίσει πως η πειθαρχία, δεν είναι απαραίτητο να μας κάνει και αδίστακτους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved