Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/7
Έρχεται σε λίγο η διαπραγμάτευση! Για τα συμβόλαια του Τοροσίδη και του Καραγκούνη εννοώ, γιατί η διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ θα έρθει το μήνα που δεν θα έχει...Σάββατο! Εν τω μεταξύ είπα να σας θυμίσω μερικά ανεκδοτάκια που έπαιζαν παλιά. Που σας πάω τώρα... Για να δούμε με τι γελάγαμε τότε χωρίς να φοβόμαστε μη μας βάλουν πιπέρι στο στόμα, μας «αποκλείσουν» και μας κολλήσουν κάποια ανεξίτηλη ρετσινιά.

1.Γιατί βγήκε πρώτος ο Κεντέρης στα 200 μέτρα;

-Μα γιατί τον κυνηγούσαν 7 μαύροι!

2.Τι είπε ένας ανθρωποφάγος όταν είδε τον Κεντέρη να τρέχει;

- Κοίτα! Φαστ-Φούντ!»

3.«Ποιός έδωσε πρώτος λουλούδια στον Κεντέρη;

Η Κου Κλουξ Κλαν!»

Συνεχίστε να γελάτε. Το γέλιο δεν δαγκώνει. Φίμωτρο στο σκύλο και όχι στο γέλιο.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ερμής= Σελήνη/Zeus= Σελήνη/Άρης:

Το γούστο. Τα όμορφα ειπωμένα λόγια. Η όμορφη και φινετσάτη γυναίκα. Φλογερή φύση αγάπης. Καυτός. Αναπαραγωγή. Ευχάριστος χρόνος. Η εμπαθής σύζυγος.

Η μέρα θα είναι καυτή και θα αναζητήσετε τη δροσιά, τον ίσκιο και τον αέρα. Τα όμορφα ειπωμένα λόγια αρέσουν σε πολλούς όμως μόνο αυτά που η αξία τους διαρκεί περισσότερο από την ομορφιά τους, τα αγαπούν όλοι. Γεμίστε τη ζωή σας με χρώματα, ήχους, γεύσεις, σχέσεις, αλήθειες, αξίες και δείτε τις μικρές χαρές της ζωής, που μπορεί να μεταμορφωθούν σε μεγάλες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η συνήθεια να βλέπουμε την καλύτερη πλευρά κάθε γεγονότος έχει περισσότερη αξία από το να έχουμε χίλιες λίρες εισόδημα το χρόνο» Σάμιουελ Τζόνσον

Το τραγούδι της ημέρας: Ανδρέας Στάμος – Μπράβο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved