27 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας άνδρας με μεγαλοπρεπή εμφάνιση καβάλα σ' ένα άλογο, σείει το σπαθί του. Ένα φίδι σηκώνει το κεφάλι του, προβάλλοντας ανάμεσα από τα πίσω πόδια του άλογου»

Ερμηνεία:

Ο άνθρωπος εδώ διακρίνεται από σωματική και ψυχική δύναμη που όμως μπορεί να καταλήξει σε υλική και πνευματική σκληρότητα. Διαθέτει επίσης τόλμη που φτάνει στα όρια της απερισκεψίας, αγάπη στα σπορ, τον πόλεμο, ενώ γενικά είναι επιθετικός στα λόγια και τις πράξεις του. Μπορεί να ξεχωρίσει σαν στρατιωτικός ή πολιτικός αρχηγός, αρκεί να μετριάσει την ματαιοδοξία του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Οποιοσδήποτε μπορεί να κυβερνήσει ένα πλοίο σε ήρεμα νερά. Αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις, είναι η απόδοσή σου στις δύσκολες στιγμές. Μην ικανοποιείσαι και μην χαλαρώνεις επειδή τα πράγματα πάνε καλά. Να είσαι έτοιμος για τη δυσάρεστη αλλαγή» Peter Drucker

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι πολλές γνωριμίες και η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας είναι το αναμενόμενο «μπόνους» των πλανητών στην προσωπική σας ζωή, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να είναι πληκτική. Και βέβαια, έχοντας μεγαλύτερη προσφορά, μπορείτε να ελπίζετε πως τουλάχιστον θα περάσετε καλά, έστω κι αν μια νέα σχέση δεν συγκεντρώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι πως θα υπάρχουν στην διάθεση σας κεφάλαια προς αξιοποίηση, ενώ δεν θα λείψουν και τα «τυχερά». Ακόμη, έχετε το πράσινο φως για να αποκομίσετε κέρδη από μάλλον ριψοκίνδυνες κινήσεις. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψουν έντονες διαφωνίες για ένα οικονομικό θέμα, με αποτέλεσμα να τα «τσουγκρίσετε» με άτομο του περιβάλλοντος σας, ενώ όσον αφορά την οικονομική σας διαχείριση, θα σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα έξοδα σας.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved