Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/7

Όταν διαβάζεις ή ακούς ότι αθλητής αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες πολύ εύκολα ο νους του καθενός μπορεί να πάει σε μια ατελέσφορη προσπάθεια ή σε ντόπινγκ ενώ παράλληλα μεταφέρεται ένα αίσθημα λύπης ή ακόμα και ντροπής.

Όταν όμως μαθαίνεις πως η αιτία του αποκλεισμού ήταν ένα ανέκδοτο, στην αρχή κοντοστέκεσαι, ξύνεις το κεφάλι σου και περνάει η μεγάλη σκέψη από το μυαλό σου «εεε...». Τι είναι τούτο; Καινούργιο φρούτο...

Και το επόμενο βήμα ποιο είναι; Ψάχνεις τα εισερχόμενα σου, τα απεσταλμένα σου, τα spam, τα προωθημένα και τον κάδο ανακύκλωσης μην τυχόν το εν λόγω ανέκδοτο έχει έρθει και σε σένα. Αν δεν προλαβαίνεις σβήστα όλα, κλείσε το λογαριασμό σου, κλείσε εισιτήριο και φύγε από τη χώρα μπορεί ήδη να σε ψάχνουν... κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Κρόνος=Μηδενική Κριού= Ποσειδώνας/Kronos= Σελήνη/Δίας= Κρόνος/Μεσουράνημα= Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Ήλιος/Αφροδίτη:

Νοιώθοντας συνεχώς μόνος. Η χήρα. Μια γυναίκα από διαζύγιο. Καταθλιπτικό άτομο. Ζητήματα ηθικής και υλικής επιβράβευσης. Ένα καλό πλασάρισμα ή ακόμα και νίκη σε αθλητικά ζητήματα. Η σωματική ευεξία. Ο απογοητευτικός διευθυντής. Το άτομο που έχει λανθασμένη εντύπωση, και η οποία τον ξεγελά , παίζει ένα παιχνίδι των διπλωματικών δολοπλοκιών. Οι ημέρες όπου θα την ..πατήσουμε. Η καθημερινή επανάληψη των ευτυχών ωρών. Μια ευτυχισμένη γυναίκα. Η κατάθλιψη και η προσωπική στενοχώρια επηρεάζουν και καταστέλλουν σε ένα βαθμό τις σωματικές δυνάμεις. Καταχρήσεις. Ένα άτομο όπου είναι μη μου άπτου. Ερωτικά καλέσματα.

Σήμερα πολύ πιθανόν κάποιοι να πετάξουν μια ωραιότατη μπανανόφλουδα στο δρόμο σας με στόχο να την πατήσετε και να γλιστρήσετε. Η απλή κοινή λογική είναι αυτή που μπορεί να σας βοηθήσει αφενός να την αποφύγετε και αφετέρου να δράσετε οικολογικά... χρησιμοποιώντας τη για λίπασμα στα φυτά σας. Χρησιμοποιήστε τη φαιά ουσία σας για πράγματα που αξίζουν, αντί για σκουπίδια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας» Φρειδερίκος Νίτσε

Το video της ημέρας: Το κουνούπι τίγρης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved