Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/7

Σελήνη στον Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/7

Μέσα στο κλίμα των επερχόμενων Ολυμπιακών αγώνων, που αναμένονται με αγωνία από εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, η Σελήνη φιλοξενείται στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα 26/7 στις 5:30 το πρωί.

Το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν, σε ένα διήμερο φαινομενικά υποτονικό, αλλά με πολλά βαθύτερα νοήματα.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9:46 το πρωί, ανοίγει την ημέρα με περίσσια έμπνευση, ρομαντισμό και τάσεις απόδρασης, από τετράγωνες λογικές και πρακτικές προσεγγίσεις.

Η φαντασία και η διεκδίκηση προσωπικών οραμάτων, στριφογυρίζουν σαν κινούμενη μπάλα με άξονα τις επιθυμίες μας.

Στις 11:56 το τετράγωνο με τον Ήλιο, δημιουργεί ως το απόγευμα εσωτερικές συγκρούσεις και μια ανικανοποίητη τάση. Αισθανόμαστε μπλοκαρισμένοι σε ότι αφορά τη δράση και τις πρωτοβουλίες μας που συρρικνώνονται σε μια γωνιά, δημιουργώντας έντονη δυσαρέσκεια.

Φυσάμε και ξεφυσάμε με δυσφορία, ενώ παράλληλα τα συναισθήματά μας γίνονται ολοένα και δυνατότερα.

Στις 18:27 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα συμπίπτει με το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στις 18:38, οδηγώντας μας ως το βράδυ σε έναν αδιάκοπο εκνευρισμό.

Νιώθουμε πως ότι και να κάνουμε, ότι και αν σκεφτούμε πέφτει στο κενό, ενώ η αφηρημένη συμπεριφορά μας, προκαλεί απρόοπτα που τεντώνει τα νεύρα μας.

Το πρόβλημα είναι πως δεν εστιαζόμαστε εύκολα πουθενά, ενώ μικροατυχίες, αναβολές, καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία και στη δράση, αποπροσανατολίζουν επιπλέον.

Στις 27/7 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια ιδιαίτερη περισυλλογή, η οποία μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρήσιμη και διαφωτιστική.

Η ημέρα προσφέρεται για χαλάρωση, ξεκούραση και μικρές δημιουργικές απολαύσεις.

Το διήμερο αυτό μπορεί να ωφελήσει Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθείς, Αιγόκερους και Παρθένους στο να κατανοήσουν κάποιες βαθύτερες ανάγκες τους.

Υδροχόοι, Λέοντες και Ταύροι βρίσκονται σε υπερδιέγερση και εκνευρισμό, ενώ Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, βρίσκουν τρόπους να αποφύγουν την πλήξη.

Στις 28/7 στις 8:18 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, για ένα συναρπαστικό και γεμάτο ζωντάνια και ευκαιρίες διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved