26 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

26 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα φίδι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, έχει ξεχωριστές φιλοδοξίες και μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά όσο ψηλά κι αν φτάσει δύσκολα μένει ικανοποιημένος, ιδιαίτερα στον υλικό τομέα. Γι αυτό είναι σκόπιμο να μάθει να ζει και με τα λίγα, αρκούμενος στα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης ζωής.

Σαν χαρακτήρας είναι ευέλικτος και συνάμα διεισδυτικός. Ξεγλιστρά από τα χέρια σου ακριβώς τη στιγμή που πιστεύεις ότι τον κρατάς. Το δυνατό του σημείο είναι η ικανότητα του στην έρευνα. Είναι ικανός να λύνει μπερδεμένα προβλήματα, αν και το κέρδος θα το κρατά συνήθως για τον εαυτό του.

Στα προσωπικά του μπορεί να είναι λάγνος αλλά όχι σκλάβος των παθών του. Είναι όμως ζηλιάρης και μπορεί να γίνει φαρμακερός για τους αντιπάλους του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η οικονομική επιτυχία προκύπτει όχι κάνοντας ό,τι κάνουν οι άλλοι καλά, αλλά κάνοντας κάτι που οι άλλοι είτε δεν μπορούν να κάνουν καθόλου είτε δεν μπορούν να κάνουν καλά» John Kay

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας θα είναι εξαιρετικά ζωηρή με τα συναισθήματα σας να γίνονται ...ασανσέρ! Ο έρωτας είναι πανταχού παρών, όμως κάποιες στιγμές θα νοιώσετε πως βγαίνετε από τα ρούχα σας, όχι βέβαια με ...αυτονόητο σκοπό αλλά εξ αιτίας των όσων εξοργιστικών συμβαίνουν στη ζωή σας. Το καλό είναι πως οι όποιες εντάσεις δεν θα κρατήσουν πολύ, είναι όμως σε θέση να σας οδηγήσουν στην λήψη αποφάσεων «εν βρασμώ ψυχής».

Οικονομικά

Αν είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε, από κάτι που «βάλατε στο μάτι», μέχρι τα ...αυτονόητα, τότε σίγουρα είστε εντός κλίματος, αφού η επιθετική πολιτική και η νοοτροπία ενός κυνηγού που ρισκάρει, είναι αυτό που επιτάσσουν οι πλανήτες για αυτήν την χρονιά. Και είναι γνωστό πως με μια τέτοια πρακτική μπορεί μεν να υπάρξουν ζημιές αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετές επιτυχίες. Ίσως βέβαια θα προτιμούσατε μια πιο ήρεμη ζωή, χωρίς αναστατώσεις και συγκρούσεις, όλα αυτά όμως είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε, αφού αν δεν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, θα έρθουν άλλοι για να σας βάλουν «στην πρίζα», να σας αναγκάσουν δηλαδή να αμυνθείτε «υπέρ βωμών και εστιών».

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved