Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/7

Κάποτε, στην γενέτειρα τους οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν συνυφασμένοι με την ελιά, αφού το στεφάνι της -ο κότινος- επισφράγιζε την αξία των νικητών.

Σήμερα, οι νικητές των αγώνων παίρνουν χρήματα, θέσεις στο Δημόσιο και άλλα προνόμια, ενώ στους στίβους ανταγωνίζονται άγρια μεγάλες εταιρείες, που η κάθε μια έχει τα «πουλέν» της. Το ντόπινγκ και το παιχνίδι «ποιός θα πιαστεί και ποιός όχι», είναι μέρος αυτού του λυσσαλέου ανταγωνισμού. Παράλληλα, κάποιοι βγάζουν τρελά φράγκα από το πασίγνωστο και αρχαιότατο brand «Ολυμπιακοί Αγώνες». Στην Αμερική απαγορεύτηκε σε εστιατόριο να συνεχίζει να έχει το όνομα «Olympic gyros» διότι η αμερικάνικη Ολυμπιακή Επιτροπή που διαχειρίζεται τα σχετικά δικαιώματα έχει συνάψει συμφωνίες με μεγάλες πολυεθνικές που απαιτούν αποκλειστικότητα.

Κάποτε, οι αρχαίοι Έλληνες νομοθέτησαν για τις χορηγίες, έτσι ώστε οι άποροι να μπορούν ν' απολαμβάνουν τα αγαθά της ευημερούσας κοινωνίας χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς εκπορευόμενους από την άνιση κατανομή του πλούτου στο κοινωνικό σύνολο.

Στην σύγχρονη εποχή το sponsoring ήρθε να τα ισοπεδώσει όλα και να γεμίσει τις τσέπες των ισχυρών.

Και είναι ίσως οξύμωρο το ότι κάποιοι διαμαρτύρονται επειδή οι σπόνσορες των αγώνων δεν προωθούν προϊόντα που συμβαδίζουν με την υγιεινή διατροφή και την ποιότητα ζωής!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Hades=Πλούτωνας/Admetos= Άρης/Ουρανός= Zeus/Kronos= Ερμής/Vulcanus= Ουρανός/Admetos= Ουρανός/Zeus=Ερμής/Apollon:

Η σχέση ή η μια επαφή με ιδιοτελείς σκοπούς.. Το άτομο που δοκιμάζει έναν βαθύ μετασχηματισμό σε σχέση με τους εξωτερικούς όρους της ύπαρξής του. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης.. Το ενεργητικό ή άγριο άτομο. Ξαφνικό χτύπημα που προκαλεί σοβαρή ζημιά. Το άτομο που απαιτεί και κλίνει στην επιθετική δράση. Μια ζωή ή ένας τρόπος διαβίωσης που απαιτεί συνεχώς κίνηση. Ημέρες της φυσικής απειλής. Ξαφνικές φυσικές βίαιες αναταραχές και εκρήξεις όπου η ζωή διακυβεύεται. Ο σεισμός. Το άτομο που καταστρέφει, χωρίζει, γυρίζει κάτι ανάποδα ή που οργώνει το έδαφος. Το βίαιο πρόσωπο. Ξαφνικές ισχυρές εκρήξεις. Η ημέρα όπου κορυφώνεται η ένταση. Πολλή άσκηση. Επιστημονική επιτυχία. Η ημέρα της δόξας για έναν επιστήμονα.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα που ακόμα και εάν δεν μπορούν να προβλεφθούν ή να αποτραπούν, μπορούν να σας στείλουν ένα καθαρό μήνυμα για αλλαγή πλεύσης. Όσοι θα το ακολουθήσετε πιθανότατα να αποτελέσετε φλόγα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας και να εμπνεύσετε και τους άλλους με τη στάση ή τα επιτεύγματα σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων» Douglas Jerrold

Το τραγούδι της ημέρας: Συρτάκι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved