Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/7

Σελήνη στον Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/7

Υποδεχόμαστε ένα εντυπωσιακό διήμερο, που ανεβάζει και κατεβάζει τη διάθεση σαν διακόπτης, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 24/7 στις 1:39 το πρωί.

Τα πλανητικά συναπαντήματα έχουν τη χροιά των συμπαντικών μηνυμάτων, που καλό θα ήταν να μην αγνοηθούν.

Στις 4:22 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο είναι μια αισιόδοξη και ευχάριστη επιρροή, που όμως η διάρκεια και η ισχύ της δεν θα είναι μεγάλες.

Από νωρίς το μεσημέρι, αρχίζει η δυσαρμονική επιρροή της Σελήνης με Πλούτωνα και Ουρανό στις 14:00 και 16:26 το μεσημέρι, αντίστοιχα.

Ως το απόγευμα οι ώρες είναι ψυχολογικά δύσκολες, με πολλά απρόοπτα και συγκρουόμενα συναισθήματα που προκαλούν αναστάτωση, εκνευρισμό και θυμό. Οι ώρες αυτές απαιτούν ψυχραιμία και καθόλου ανταγωνιστικές τάσεις.

Οι καταστάσεις τείνουν να γίνουν έκρυθμες, ενώ το τρίγωνο με τον Δία στις 17:15 το απόγευμα που επηρεάζει παράλληλα, τις διογκώνει. Παρόλο που η όψη εκλύει πολλή κατανόηση, η στιγμή που συμβαίνει, την ξεπερνά.

Επιπλέον στις 17:33 κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ερμή, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησής του, τα πράγματα περιπλέκονται.

Ως το βράδυ λοιπόν η ημέρα προσφέρει πολλές εναλλαγές διάθεσης, αλλά και κάποια γεγονότα, που κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν σαν σημάδια. Οι ακραίες συμπεριφορές, οι ανατροπές, οι αντεκδικήσεις, ακόμα και η προσπάθεια κατανόησης, κρύβουν πίσω τους θέματα που μας είναι πολύ γνωστά και η έκπληξη μοιάζει με υποκρισία.

Η τάση μας να σκεφτούμε, να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε, είναι ειλικρινής και καλοπροαίρετη, αλλά σκοντάφτει στην παγίδα των εξωγενών παραγόντων.

Κάθε απόφαση αυτό το διάστημα σε όλα τα επίπεδα δεν θα είναι η σωστή, ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να βρεθούν αρκετές φορές μπροστά μας.

Στις 22:08 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον Άρη, επιβεβαιώνει την νευρικότητα της ημέρας, τις κακές συντροφικές και συνεργασιακές σχέσεις, αλλά και την τάση μας για δράση και παρορμητικές ενέργειες.

Το ψυχολογικό σκαμπανέβασμα θα ισορροπήσει στις 25/7 το πρωί, μια και στις 10:56 γίνεται ακριβείας η όψη τριγώνου με την Αφροδίτη που ως τι απόγευμα μας δίνει μικρές, αλλά πολύτιμες διεξόδους. Τις ώρες αυτές πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να διασκεδάσουμε την πίεση και την φόρτιση που αισθανόμαστε, με όποιον τρόπο ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας.

Στις 18:22 το απόγευμα η σύνοδος με τον Κρόνο μας γυρίζει ως το βράδυ σε μια κυκλοθυμική διάθεση, κάτω από την οποία ξανασκεφτόμαστε τα πράγματα και συνειδητοποιούμε πως νιώθουμε μόνοι και καταφρονεμένοι. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μαζί με τις κόντρες, μας εξαντλούν, αισθανόμενοι κατήφεια και έλλειψη ενέργειας.

Το διήμερο αυτό επηρεάζει αρνητικά Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που αντιμετωπίζουν πολλά και ξαφνικά ξεσπάσματα.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες τα καταφέρνουν καλύτερα από όλους, ενώ Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Παρθένοι αισθάνονται τη δυσφορία αλλά την αντιμετωπίζουν με πρακτικές λύσεις.

Στις 26/7 στις 5:30 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα παρασκηνιακό διήμερο, που παρά την φαινομενική ηρεμία, βράζει σαν λάβα σε ηφαιστειακό κρατήρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved