Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/7

Φίλοι και φίλες καλημέρα!!

Το όνομα Μπιλ Κλίντον σίγουρα δεν ξεχνιέται, διότι όλοι θυμάστε ότι –πέραν του γνωστού σκανδάλου– διετέλεσε πρόεδρος ή καλύτερα πλανητάρχης της πρώην μεγάλης Αμερικής, η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται σε ύφεση και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ο κ. Κλίντον ολίγον τι γερασμένος θα έλεγα, με μια εκκεντρική φούξια γραβάτα που θέλοντας και μη έκλεβε τα βλέμματα, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και θα βοηθήσει να βγει από τη δυσχέρεια.

«Η λύση θα έρθει από μακριά από ένα πρόσωπο με κάτι ρόζ επάνω του» δεν είναι το χαρτί που πέφτει στην Ελλάδα.

Μάλλον το «Οι άλλοι βλέπουν αυτό που εσείς δεν κοιτάζετε» μας ταιριάζει γάντι.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Άρης/Kronos=Άρης/Ωροσκόπος=Άρης/Πλούτωνας=Ποσειδώνας/Ades = Σελήνη/Zeus

Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος Αξιωματικός. Αστυνόμος. Συνάδελφος. Δεχόμενος επίθεση. Το να τις «φάει» κάνεις. Το σχέδιο της ημέρας. Το άτομο που εξυπηρετεί την αστική διοίκηση. Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Ταξίδια θάλασσας. Σωματική δύναμη και διέγερση. Η αίσθηση του καθήκοντος όταν λαμβάνει μια εντολή. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει.

Ίσως κρατάτε πολλά μέσα σας,για τα οποία είτε δεν μιλάτε είτε λέτε πολύ λιγότερα από όσα νιώθετε. Αν νομίζετε ότι έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας ή τους άλλους η πραγματικότητα δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Μοιραστείτε με δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν , επικοινωνήστε, συγχρωτιστείτε με τους άλλους και θα ανακαλύψετε ότι πολλοί αισθάνονται σαν εσάς.

Κάντε ένα βήμα για να έρθετε κοντά στους άλλους και ένας νέος πιο όμορφος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά σας. Τολμήστε!!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το σύμπαν ολόκληρο είναι ένα όστρακο που εκκολάφτηκε μέσα του τ' ακριβό μαργαριτάρι, ο άνθρωπος» Νικηφόρος Βρεττάκος

Το video της ημέρας: ΑΜΑΝ – Μόνικα Λεβίνσκι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved