24 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα νεογέννητο λιονταράκι με τα μάτια ακόμη κλειστά.

Ερμηνεία: Αν και το σύμβολο εδώ δείχνει την ανωριμότητα της Λιονταρίσιας φύσης του ανθρώπου, τονίζει όμως και τις ευκαιρίες που έχει για πρόοδο. Το ωροσκόπιο σα σύνολο θα δείξει αν ο άνθρωπος θα μπορέσει ν' ανοίξει τα μάτια του μέσα σ' αυτούς τους περιορισμούς και αν θα επιτύχει σταδιακά, να αναπτύξει τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Αν το κατορθώσει, σκοντάφτοντας και παραπατώντας, θ' ανοίξει δρόμο ανάμεσα από τις παγίδες και τα εμπόδια και θα δουλέψει σκληρά για ν' ανεβάσει τον εαυτό του ψηλά. Τότε, αυτή η ίδια η αφέλεια και η παιδικότητά του θα τον βοηθήσουν να πραγματώσει μεγάλες και πρωτότυπες ιδέες γιατί ο ζυγός του κατεστημένου δε μπορεί να τον υποτάξει. Αυτή η έλλειψη των προκαταλήψεων μπορεί να τον οδηγήσει σ' ένα ευγενικό κι ελεύθερο πεδίο ηθικών άξιων, όπου η συνήθεια και η τυπικότητα δεν παίζουν ρόλο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένα καθαρό όραμα, με την υποστήριξη ενός ξεκάθαρου σχεδίου, δίνει στον άνθρωπο μια φοβερή αίσθηση αυτοπεποίθησης και προσωπικής δύναμης» Bryan Tracy

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας δεν θα είναι διόλου...ήσυχη με τις προκλήσεις και τις προσκλήσεις να περισσεύουν, δίνοντας σας το δικαίωμα να ζήσετε περισσότερες από μια περιπέτειες. Βέβαια, η ένταση των συναισθημάτων σας θα έχει τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο, με την σταθερότητα των σχέσεων σας να είναι πάντα το μεγάλο στοίχημα.

Ζωηρή αναμένεται να είναι και η κοινωνική δράση σας, με πολλές γνωριμίες και ενδιαφέροντα που θα σας κρατήσουν μακριά από την πλήξη!

Οικονομικά

Η χρονιά σας είναι μάλλον κρίσιμη, αφού καλείστε να κλείσετε έναν κύκλο δραστηριοτήτων, είτε με το καλό είτε με το...ζόρι! Γι αυτό είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε έγκαιρα σε αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να επιβάλλετε τις αλλαγές-ανατροπές και να μην τις βρείτε μπροστά σας ως τετελεσμένα.

Τα καλά νέα είναι πως μέσα στην...αναμπουμπούλα θα υπάρξουν και κάποια «τυχερά», εννοώντας είτε δώρα-χαρίσματα, είτε εύκολα κέρδη.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved