23 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα πλοίο χωρίς πηδάλιο, έρμαιο των κυμάτων».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ κάποιες φορές χρειάζεται ενίσχυση της δύναμης, της αυτοπεποίθησης και της αποφασιστικότητας του. Συχνά είναι καλλιτέχνης, χωρίς όμως να έχει επίγνωση των ταλέντων του, που μπορεί να είναι ασυνήθιστα. Μπορεί ωστόσο να αποκομίσει απροσδόκητα πλούτη, ενώ κατά κάποιο τρόπο η μοίρα του συνδέεται με εκείνην της πατρίδας του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κερδίζεις δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση από κάθε εμπειρία που ορθώνεις το ανάστημά σου και, πραγματικά, κοιτάς το φόβο στα μάτια» Eleanor Roosevelt

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, αντίθετα στην σχέση σας τα πράγματα «στριμώχνονται» ολοένα και περισσότερο. Κι έτσι οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας είναι δύο: Είτε θα ακολουθήσετε τελικά τον δρόμο της ...χαράς, επιλέγοντας πρόσωπα που σας αποδέχονται και δεν σας «φορτώνουν» με τα προβλήματα τους, είτε πεισμωμένοι θα κυνηγήσετε τις πιθανότητες σας για κάτι πιο «βαρύ» και σταθερό, έστω και αν οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Η συνέχεια και τα αποτελέσματα εξαρτώνται κατά πολύ από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας!

Οικονομικά

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Αν δηλαδή μέχρι φέτος είχατε την δυνατότητα να βολεύεστε με ημίμετρα, από τούδε και στο εξής οι καταστάσεις θα γίνονται ολοένα και πιο πιεστικές με αποτέλεσμα την περικοπή εξόδων αλλά και την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν το μέλλον σας. Χρειάζεται λοιπόν να ανασκουμπωθείτε, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας, χωρίς όμως να τα πάρετε όλα επάνω σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα βρεθείτε μετά από χρόνια να μονολογείτε «για την αχαριστία των ανθρώπων»...

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved