22 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Λέοντα

Σύμβολο: «Μόνος και άοπλος, ο Σαμψών, ξεσκίζει με τα χέρια του ένα λιοντάρι που του επιτίθεται».

Ερμηνεία: Εξαιρουμένης της μετριοφροσύνης και του εγωισμού, ο άνθρωπος εδώ έχει όλες τις αναγκαίες αρετές, ώστε να είναι κύριος του εαυτού του και να ηγείται των άλλων. Συχνά φτάνει ψηλά και νικά τους εχθρούς που συναντά στο δρόμο του. Αν μπορέσει να χαλιναγωγήσει την έμφυτη τόλμη και δύναμη του με εγκράτεια και γλυκύτητα θα κάνει καλό στον εαυτό του και στους άλλους. Διαφορετικά, η αυτοπεποίθηση του κινδυνεύει να εκφραστεί σαν αυθαιρεσία και η εσωστρεφής αξιοπρέπεια σαν εξωστρεφής επιδεκτικότητα. Η ανάγκη του για έγκριση και κολακείες μπορεί να τον οδηγήσει σε απερισκεψίες. Ο προορισμός του μπορεί να είναι συνδεδεμένος με τη χώρα του κι αυτό μπορεί να του φέρει πολλά καλά, όπως δόξα και τιμές. Το ωροσκόπιο σαν σύνολο θα μας δώσει τις ενδείξεις γι' αυτό το σημείο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Έχεις ανάγκη πολλούς ανθρώπους μέχρι να έρθει η μέρα που πολλοί άνθρωποι θα έχουν ανάγκη εσένα» Jacques Deval

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ζωηρή αλλά και κρίσιμη αναμένεται να είναι η χρονιά σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Αρκετές θα είναι οι ...αψιμαχίες σε θέματα καρδιάς, αρκετές και οι στιγμές ικανοποίησης αλλά και θυμού. Αν είστε μόνοι είναι βέβαιο πως θα βρείτε συντροφιά, έστω και προσωρινά, αν όμως έχετε ήδη μια σχέση ίσως χρειαστεί να ...πολεμήσετε υπέρ βωμών και εστιών για την διατήρηση της. Και σε κάτι τέτοιες φάσεις ή χωρίζεις ή ...παντρεύεσαι!

Οικονομικά

Η δράση και η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι τα κλειδιά που θα σας ανοίξουν ένα καλύτερο μέλλον. Η χρονιά σας βέβαια δεν θα είναι εύκολη, αφού σύντομα ο Κρόνος θα κάνει αισθητή την παρουσία του, αναγκάζοντας σας να περιορίσετε και να περικόψετε τα περιττά έξοδα και να κλείσετε κάποιες από τις «τρύπες» του προϋπολογισμού σας. Παράλληλα, δείχνετε έτοιμοι για να ξεκινήσετε ένα μεγάλο project, καλό είναι όμως να μην φορτωθείτε τα πάντα για να σας μείνει στο τέλος η κούραση και η απογοήτευση. Ας ασχοληθεί ο καθένας με το πόστο του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved