Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/7

Το νερό μπήκε στο αυλάκι... Η Στράτφορντ που στην πραγματικότητα είναι παρακλάδι της CIA υποστηρίζει ότι η ευρωζώνη θα καταστραφεί (wow, η αποκάλυψη του αιώνα, ελπίζω να μην περίμεναν να τρομάξουμε), την ίδια στιγμή που η Άγκελα Μέρκελ δήλωσε πως το ευρώ δεν είναι πλέον βιώσιμο. Τελευταία και καταϊδρωμένη η κύρια καγκελάριος είπε αυτό που (και) οι αστρολόγοι γνωρίζουν εδώ και καιρό.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Κρόνος/Μεσουράνημα=Δίας/Μεσουράνημα=Ουρανός/Admetos= Πλούτωνας/Zeus

Η διακοπή μιας χαράς. Το τέλος μιας αγάπης. Χωρισμός. Μια αγάπη όπου μου προσφέρει χαρά και απόλαυση. Λάθη, τραυματισμοί, ζημίες. Πράξεις ή ενέργειες που είναι ενάντια στη διακριτικότητα. Συζυγικά καθήκοντα. Μητρικοί δεσμοί. Το ευχάριστο καθήκον.

Όταν κάτι τελειώνει συνήθως είναι δυσάρεστο και ίσως δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, ίσως συνεχίζετε να κοιτάτε πίσω και έτσι χάνετε το μπροστά. Σπρώξτε και ανοίξτε μια νέα πόρτα δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Πολύ πιθανόν μάλιστα να βγείτε και κερδισμένοι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν το κρασί ανοιχτεί, πρέπει να το πιεις, ιδίως αν είναι καλό» Marcel Pagnol

Το ανέκδοτο της ημέρας

Το γρηγορότερο μέσο

Είναι ένα γιαπωνεζάκι, ένα αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο και μιλάνε. Λέει λοιπόν το γιαπωνεζάκι:

- Καλά τι να σας πω, ο πατέρας μου δουλεύει 200 χιλιόμετρα μακριά από εδώ αλλά με το καινούριο μετρό σχολάει στις 3:00 και στις 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!

- Ναι λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου που δουλεύει στη NASA, όταν έρχεται από το φεγγάρι με τον καινούριο του πύραυλο 3:00 η ώρα σχολάει και στις 4:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!

- Σιγά ! λέει το ελληνόπουλο. Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει κάθε μέρα στις 3:00 και στις 2:00 έχουμε ήδη φάει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved