21 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Καρκίνου

Σύμβολο:«Ένας ελεύθερος σκοπευτής»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, έχει πολύ ισχυρή θέληση και συνήθως δρα μόνος του θεωρώντας πως οι άλλοι δεν έχουν κάτι να του προσφέρουν. Έτσι, δεν ζητά καμία έγκριση ή βοήθεια για να πράξει αυτό που θέλει και βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στις δικές του δυνάμεις. Ως μοναχικός αγωνιστής θα δοκιμάσει πίκρες αλλά θα έχει και πολλές στιγμές θριάμβου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πετύχει στον πολιτικό τομέα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι» Φρειδερίκος Νίτσε

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ένας νέος κύκλος φαίνεται πως ξεκινά στην προσωπική σας ζωή, με τις αποφάσεις να ...μην μπορούν να περιμένουν. Και η αρχική αίσθηση πως «όλα παίζονται», σύντομα θα αντικατασταθεί από την αναγκαιότητα μιας πιο συντηρητικής πολιτικής, συνυφασμένης με ευθύνες και υποχρεώσεις. Ώρα λοιπόν για «συμμάζεμα» και προσήλωση στα υπέρ και τα κατά μιας και μόνης επιλογής.

Οικονομικά

Οι πιέσεις και τα προβλήματα θα σας αναγκάσουν να περικόψετε τις αχρείαστες δαπάνες, κάνοντας συνάμα έναν απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας οκταετίας. Μια παλιά συνεργασία ή συμφωνία θα δοκιμαστεί σκληρά και ενδεχομένως θα σας φορτώσει με επιπλέον μπελάδες. Το «καμπανάκι» όμως κτυπά περισσότερο για τις προσεχείς επιλογές σας, όπου οι «βοήθειες» που θα σας προσφερθούν υπό μορφή συνεργασίας θα αποδειχθούν τελικά μπούμερανγκ. Μόνοι σας κι ότι βγει, αφού στο τέλος πάλι μόνοι θα μείνετε να παλεύετε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved