Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/7

Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στους άντρες της πυροσβεστικής που δίνουν έναν άνισο αγώνα χωρίς τα απαραίτητα μέσα πυρόσβεσης. Η ζημιά στις περιοχές της Κρήτης και της Αχαΐας είναι ανυπολόγιστη. Κάποιοι βέβαια έκλαιγαν για τα σπίτια τους που φύτρωσαν μόνα τους στη μέση του δάσος. Εδώ αξίζει να θυμηθούμε τη φράση του Ντοστογιέφσκι που λέει ότι «εχθρός των βιβλιοθηκών δεν είναι ο σκόρος αλλά οι κληρονόμοι».

Αποικία news

-Ο ξάδελφος του Άκη δίνει κόσμο ενώ εμπλέκεται και Σύριος επιχειρηματίας και Κύπριος πολιτικός. Τελικά όπως φαίνεται το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν τα είχε καλά με τη Μέση Ανατολή.

-ΔΕΗση έκαναν στο άσυλο ανιάτων στην Κυψέλη στον Άγιο Αντώνιο μετά το κόψιμο του ρεύματος και το θαύμα έγινε ίδιος ο πρωθυπουργός επενέβη προσωπικά και το ρεύμα επανήλθε.

-Άκουσον, άκουσον δίνονται επιχορηγήσεις στους Δήμους για παιδικούς σταθμούς από το ΕΣΠΑ και οι Έλληνες απαντάνε ΤΕΣΠΑ και δεν κάνουν αιτήσεις. Με αποτέλεσμα να έχει βγει έκτακτο δελτίο στους δήμους να μαζέψουν όσους περισσότερους μπορούν, να δουλέψουν και τα σαββατοκύριακα αν χρειαστεί αρκεί να καλυφθούν οι θέσεις και να μη χάσουν τα λεφτά. Μα άμα καλοί μου άνθρωποι η μάμα είναι άνεργη και οι πιθανότητες να βρει δουλειά είναι πιο λίγες από το να διαπραγματευτεί η Ελλάδα το μνημόνιο της καταδίκης γιατί να μην μεγαλώσει εκείνη τα παιδάκια της;

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας=Kronos/Poseidon= Ήλιος/Ποσειδώνας= Κρόνος= Hades/Μηδενική Κριού

Ευτυχία και επιτυχία μέσω της συμφωνίας σε σημαντικά και πολιτιστικά θέματα με τους ανωτέρους, τον προϊστάμενο ή το κράτος. Εύκολα χρήματα από εισοδήματα. Απώλεια της ακίνητης περιουσίας. Μια αβέβαιη επιτυχία. Κάνοντας κάτι χωρίς ίχνος επιτυχίας. Αλλαγή κατοικίας. Οικονομικές συναλλαγές με βρώμικους τρόπους. Προβλήματα με το συκώτι. Απώλειες οικονομικές απορροή μιας καταστροφής. Χρήματα δια μέσω βρώμικων μεθόδων (πορνεία, εκβιασμοί, «προστασία»).

Σήμερα, θα έχετε την τάση να αναζητήσετε τις ευκολίες και τις ανέσεις. Αν αυτές δεν κοστίζουν, τότε ...βουρ επάνω τους! Αν πάλι μπορεί να σας στοιχίσουν όσο το ενοίκιο σας ή τα χρήματα που έχετε για να βγάλετε το μήνα σας, τότε ξεχάστε το γιατί θα μείνετε κυριολεκτικά ή μεταφορικά... ξεβράκωτοι. Αν σας αρέσουν οι παραλίες γυμνιστών, τότε μάλλον δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, αν πάλι έστω ένα φύλλο συκής το θέλετε, τότε θυμηθείτε ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους επιδέξιους... πωπούς (για να είμαστε και κόσμιοι).

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο Θεός ψαρεύει τις ψυχές με πετονιά, ο Σατανάς τις ψαρεύει με δίχτυ» Αλέξανδρος Δουμάς

Ο γρίφος της ημέρας: H επένδυση

Ένας πατέρας αποφασίζει να κάνει μια επένδυση για τον δεκάχρονο γιο του. Κάθε επέτειο των γενεθλίων του, κάνει γι' αυτόν μια κατάθεση στην τράπεζα 50€. Όταν ο μικρός έγινε είκοσι χρονών πάει στην τράπεζα να εισπράξει το ποσό. Προς έκπληξή του όμως διαπιστώνει ότι στον λογαριασμό του έχουν κατατεθεί μόνο 250€. Πως έγινε αυτό;

Πολύ – πολύ απλό όπως και όλα τα κουλά στην Ελλάδα... είναι γεννημένος 29/2

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved