Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/7

Μετά τα πύρινα κύματα που κατακαίουν Αχαΐα και Κρήτη, έρχονται και τα πρώτα κύματα μέτρων, αφού αναζητούνται επειγόντως 11,5 δις ευρώ. Και που θα βρεθούν; Πολύ απλά θα βγουν με το έτσι θέλω για το καλό της πατρίδας από το παντελόνι, την κασέλα, το στρώμα και την άδεια ψωμιέρα του Έλληνα. Όσο για το ποιος θα φροντίσει για τη διασφάλιση των εισπραχθέντων και τη διοχέτευση τους εκεί που πρέπει, το έργο θα αναλάβουν οι ...γνωστοί μακρυχέρηδες! Για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα...

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Άρης/Kronos= Ουρανός/Πλούτωνας=Cupido /Vulcanus= Άρης/Πλούτωνας:

Έλεγχος των επιθυμιών αίσθησης. Καλές σχέσεις με τα ανεξάρτητα ενεργούντα

πρόσωπα. Για να αντιμετωπιστεί καλά από τις αρχές ή το κράτος. Αγάπες και φιλίες που αρχίζουν απρόσμενα. Ένωση που κρατιέται άθικτη από τη δυνατή αρμονία και την αφοσίωση. Αντικείμενα τέχνης της μεγάλης ομορφιάς. Ανάπτυξη ενός δεσμού. Οι ευχάριστες αλλαγές.

Τα πρόσωπα που θα σας θέλξουν σήμερα θα είναι αυτά που θα έχουν τον αέρα της αυτοπεποίθησης και της πίστης στη ζωή. Δεν θα είναι κενόδοξοι ούτε θα έχουν έλλειψη ρεαλισμού, αντίθετα αυτό που θα εκφράζουν θα είναι αυτό που ζουν. Ό λόγος που θα τους πλησιάσετε είναι γιατί αναζητάτε νέα ινδάλματα και νέα πρότυπα που μπορούν ακόμα και στις δυσκολίες να τα καταφέρνουν και να βγάζουν με τιμή το καπέλο στη ζωή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν η Ευρώπη ανοίγει το στόμα της, είναι για να χασμουρηθεί» Φρανσουά Μιττεράν

Το video της ημέρας: Άνεργος Αντρέας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved