20 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28 έως 29 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας μετανάστης σε μια μεγαλούπολη»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα μπορεί να προικίσει τον άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ευφυΐα, συνδυασμένη με αποτελεσματικότητα. Η εργατικότητα είναι ένα από τα προτερήματα του, παράλληλα όμως ο άνθρωπος θα πρέπει να υπερνικήσει τις ηθικές παγίδες και προκλήσεις που ενδέχεται να τον στρέψουν σε λάθος δρόμο. Ως χαρακτήρας συνήθως είναι από φυσικού του συνεσταλμένος, υποχωρητικός και κλειστός.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Φτιάξε μια χρυσή γέφυρα για να μπορέσει να περάσει ο εχθρός σου υποχωρώντας» Σουν Τζου

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από ισορροπίες ...δεν πάτε καλά! Μάλιστα, οι συναισθηματικοί κραδασμοί μπορεί να είναι τόσο ισχυροί, που να αλλάξουν συνολικά τις αντιλήψεις και τις προτεραιότητες σας στο κεφάλαιο «σχέσεις». Αυτό δυνητικά είναι και το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς, αφού οι πλανήτες σας θέλουν να διανύετε μια μεταβατική όσο και περιπετειώδη περίοδο με πολλά πιθανά σενάρια. Ένας μεγάλος έρωτας δεν αποκλείεται καθόλου, το θέμα όμως είναι το πώς τελικά θα διαχειριστείτε την «τρικυμία» στην καρδιά σας. Αν λειτουργήσετε προαποφασίζοντας και όχι ευέλικτα, κρίνοντας δηλαδή από τις εκάστοτε εξελίξεις, διακινδυνεύετε να βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Χαλαρά λοιπόν...

Οικονομικά

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από αστάθεια και έντονες μεταβολές, οπότε το πρώτο συμπέρασμα είναι να μην βιάζεστε να βγάλετε ...συμπεράσματα για την εξέλιξη μιας υπόθεσης, αφού όλα μπορεί να αλλάξουν σύντομα. Γενικά, οι συνθήκες δεν είναι ενθαρρυντικές σε σχέση με την ομαλοποίηση και την σταθεροποίηση των οικονομικών σας και από αυτήν την άποψη θα είστε διαρκώς «πάνω σε αναμμένα κάρβουνα», μέχρι τουλάχιστον να κάνετε την νέα αρχή που τελικά είναι και το ζητούμενο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved