Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/7

Σελήνη στον Λέοντα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/7

Κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που δημιούργησε πολλά προβλήματα σε πολλούς από εμάς κυρίως ψυχολογικά, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 19/7 στις 13:14 το μεσημέρι, έτοιμη να παλέψει γενναία, ενάντια στην κατήφεια και την απαισιοδοξία.

Η μέρα ως το βράδυ θα κυλήσει στον απόηχο των γεγονότων με τη διάθεσή μας να σέρνεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά και με την αίσθηση πως τα χειρότερα πέρασαν.

Στις 20/7 στις 4:21 το πρωί, ξεκινά ένας πλανητικός μαραθώνιος από αρμονικές όψεις, αρχής γενομένης με το εξάγωνο με τον Δία.

Στις 5:09 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 6:13 το εξάγωνο με τον Άρη και στις 10:34 η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, μας οδηγούν ως το απόγευμα σε μια ψυχολογική υπέρβαση, σαν γερή δόση αδρεναλίνης σε έναν κατασταλμένο οργανισμό.

Δραστηριότητα, δημιουργία, εγρήγορση, αισιοδοξία και πολλές συναναστροφές και συζητήσεις πρωταγωνιστούν στον πλανητικό θίασο, που υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά.

Οι ώρες αυτές προσφέρονται για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να συναντήσουμε φίλους, να απολαύσουμε το φαγητό ή τον καφέ μας σε χλιδάτα μέρη και να οργανώσουμε τις λίστες των προτεραιοτήτων μας, χωρίς όμως να σπεύσουμε για αυτές.

Ο ανάδρομος Ερμής δεν συγκατατίθεται σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις, βάζοντάς μας σε ένα κλίμα αναμονής μέσα στο οποίο περνάμε ευχάριστα και απολαυστικά.

Το ίδιο κλίμα συνεχίζεται ως το βράδυ, με το εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 18:51 το απόγευμα.

Η ανάγκη μας να ξεδώσουμε, να ερωτοτροπήσουμε και να απολαύσουμε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή βραδιά, είναι πολύ έντονη.

Η παρουσία μας έχει λάμψη και έκδηλη την τάση να παραμερίσει έστω και πρόσκαιρα, κάθε δυσκολία και αρνητική σκέψη.

Στις 21/7 στις 8:17 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ως το μεσημέρι, μας διαβεβαιώνει πως η εσωτερική συγκρότηση, η ψυχραιμία και η υπομονή, αποτελούν σπουδαία πλεονεκτήματα ενάντια στις δυσκολίες.

Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, είναι αυτοί που θα λάβουν την μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Το λαμπερό και ακτινοβόλο αυτό διήμερο, το διαδέχεται ένα πεζό και κάπως αντιφατικό, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, στις 20:25 το βράδυ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved