19 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

19 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας πρόεδρος φυσιολατρικού ομίλου»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι ερωτευμένος με την ομορφιά της φύσης, η μελέτη της οποίας είναι γι' αυτόν πηγή δύναμης. Αντιπαθεί οτιδήποτε δεν είναι φυσικό και εμπνέει φιλίες με την καλοσύνη του. Ζει σε αρμονία με τον κόσμο και όλα όσα τον κατοικούν, ενώ παράλληλα μπορεί να δείξει μια καταπληκτική ικανότητα στην πολιτική καθώς και μεγάλο διοικητικό ταλέντο. Αν δεν υπάρχουν αντίθετες ενδείξεις στο ωροσκόπιο, θα κερδίσει σίγουρα πολλά χρήματα, ανεξάρτητα από την οικογενειακή του κατάσταση.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η επιστημονική έρευνα γίνεται με τέσσερα πράγματα: μυαλό για να σκέφτεσαι, μάτια για να βλέπεις, μηχανήματα για να μετράς και, τέταρτον, χρήματα» Albert von Szent-Gyorgyi

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με ταραγμένη θάλασσα μοιάζει η προσωπική σας ζωή και αν αφεθείτε στο ρεύμα της ζωής μπορεί να φθάσετε πολύ ...μακριά! Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, σημασία δεν έχει τόσο το πρόσωπο που σας συντροφεύει, όσο οι δικές σας ισορροπίες. Κάθε σχέση καθρεφτίζει το «μέσα μας» κι αν εσείς είστε ακόμη ανέτοιμοι για να πιάσετε λιμάνι, το ίδιο θα αποδειχθεί και η σχέση σας, ακόμη κι αν την δείτε ως σανίδα ...σωτηρίας!

Οικονομικά

Η χρονιά σας θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως υψηλού ρίσκου και από αυτήν την άποψη, ψυχολογικά είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε σε αυτήν την προοπτική, διαφορετικά αν δηλαδή ποντάρετε στην διατήρηση των κεκτημένων σας και μόνον, θα έρθουν στιγμές που θα νοιώθετε σαν να σας έπεσε ο ...ουρανός στο κεφάλι! Αντίθετα αν πάρετε εσείς την απόφαση να «ξεκουνήσετε» θα έχετε σίγουρα το ψυχολογικό αλλά και πρακτικό πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Εξοπλιστείτε λοιπόν κατάλληλα και ...βουρ για μια ακόμη περιπέτεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved