Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/7

Μόλις καταλάγιασε το κύμα καύσωνα και περιμέναμε πως και πως το αεράκι να μας δροσίσει, ήρθαν οι ισχυροί άνεμοι που βοήθησαν να τυλιχτεί στις φλόγες η Αχαΐα και η κατάσβεση να αποτελεί τόσο εύκολη δουλειά όσο η αποπληρωμή του ομολόγου 3,2 δις ευρώ στις 20 Αυγούστου. Αν βέβαια οι κάτοικοι των φλεγόμενων περιοχών εναποθέσουν τις ελπίδες τους στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, κ Γιώργο Παπανδρέου τότε... καήκατε πατριώτες! Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Γιωργάκης βρίσκεται σε συμπόσια με θέμα «Θέλετε καλύτερη ζωή;... Στην επόμενη ζωή». Κουράγιο στους συμπολίτες μας και φυσικά στους ήρωες – πυροσβέστες που τα έχουν βάλει με τις πύρινες γλώσσες.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Μηδενική Κριού/Μεσουράνημα= Αφροδίτη/Ουρανός= Αφροδίτη/Άρης:

Για να προετοιμάσω το έδαφος για μια ευχάριστη αλλαγή. Στροφή της τύχης. Συνομιλίες, αγορεύσεις. Συζητήσεις στην μέση του δρόμου, σε μέσα μεταφοράς. Για να σκεφτεί την αγάπη αυθόρμητα. Ερωτικές σκέψεις. Εκπληκτικά ευχάριστες νέες γνωριμίες. Αγάπη κι πάθος για την Τέχνη. Ερωτικός. Σεξουαλικές σκέψεις. Νεώτεροι συγγενείς ή οικείοι γνωστοί. Για να σκεφτεί ή να ενεργήσει με αφοσίωση κι επιμονή.

Μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες, μπορεί τα γεγονότα να σας συνταράξουν συθέμελα, όμως παρόλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την τύχη σας. Ο έρωτας... πανταχού παρών, άλλους θα σας κάψει και άλλους θα σας «χτυπήσει» με λέιζερ 500 terawatt. Μια «καυτή» ημέρα που παράλληλα ευνοεί κοινωνικές εκδηλώσεις και κάθε είδους ρεκόρ.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου» Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Το video της ημέρας: Λίγο νερό ρε παιδιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved