Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/7

Οι «τρύπες» των δις δεν κλείνουν με τίποτα. Τουλάχιστον με τίποτα γνωστό και εφαρμοσμένο. Έτσι, μετά το κύμα καύσωνα η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει φόρο σε ένα ακόμα προνόμιο που θεωρείται πολυτέλεια και επί τόσες ημέρες οι περισσότεροι Έλληνες «χαρήκαμε» και με το παραπάνω και φυσικά πληρώσαμε με τον ιδρώτα μας. Πως τολμάμε να ζεσταινόμαστε, την ίδια ώρα που οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά για σάουνα; Τέρμα λοιπόν στη δωρεάν και αδήλωτη σάουνα κι έπεται συνέχεια με τον «φόρο δροσιάς» το χειμώνα!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Admetos/Poseidon=Kronos/Μηδενική Κριού= Σελήνη/Μεσουράνημα= Zeus/Poseidon

Μαθητευόμενοι, εκπαιδευόμενοι. Εκπαιδευτικό μάθημα. Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Η επιτυχία πολλών ανθρώπων να λύσουν τα δεσμά τους και να ανεξαρτητοποιηθούν. Η επίδραση της σκέψης στο σώμα. Ημέρες της καλής διανοητικής δημιουργίας. Το άτομο που γίνεται διανοητικά εξαρτώμενο

Σήμερα, είναι ημέρα ...σχολείου και μια καλή ευκαιρία να μάθετε πράγματα που δεν ξέρατε ή να κάνετε νοητικό delete από κάθε λογής σκουπίδια, απομεινάρια και σαβούρες. Βέβαια, κάποιοι από εσάς θα κάτσετε στο «πίσω θρανίο», ρίχνοντας ...σαΐτες, γράφοντας στιχάκια και καταστρώνοντας «περίεργα» σχέδια, τις λεπτομέρειες των οποίων θα συζητήσετε με τους ομοϊδεάτες συμμαθητές σας την επόμενη ώρα. Αντίθετα, οι καλοί οι μαθητές θα ακούσετε με προσοχή τους δασκάλους σας και θα κάνετε τα πάντα για να τους μοιάσετε!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες» Stanley Kubrick

Και για τη διασκέδαση σας δεν θα βάλουμε σήμερα τραγουδάκι, προτιμήσαμε ένα ανέκδοτο.

Το ανέκδοτο της ημέρα:Τα αδικήματα

Λέει ένας μπαμπάς στο παιδί του:

-Μην πεις ποτέ «μ@λ@κ@» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.

1)Για προσβολή προσωπικότητας,

2)Για περιύβριση αρχής και

3)Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved