18 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας ευγενής σε μια αιώρα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως ένας εξαιρετικά καλός, πράος και διαλλακτικός άνθρωπος, βαθιά και ουσιαστικά παθητικός. Μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα αλλά δύσκολα θα τα επιχειρήσει από μόνος του. Είναι εν δυνάμει εργατικός αλλά, αν δεν τον ωθήσει κανείς, θα κάθεται ανέμελος. Τέλος, του αρέσει να είναι ένα είδος διαιτητή, αφού έχει την ικανότητα να συμφιλιώνει ανθρώπους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν η εργασία είναι χαρά, η ζωή είναι ωραία. Όταν η εργασία είναι καθήκον, η ζωή είναι σκλαβιά» Μαξίμ Γκόρκι

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Παρότι η διάθεση σας μπορεί να είναι ...φιλειρηνική και να στοχεύετε σε μια ήρεμη προσωπική ζωή, το «κύμα» σας πάει αλλού. Και μπορεί να εισπράξετε τα καλά μιας πλούσιας κοινωνικής ζωής με πολλές γνωριμίες, ωστόσο η καρδιά σας θα σας βάλει τελικά σε ενδιαφέρουσες μεν περιπέτειες αλλά με άγνωστη και αβέβαιη συνέχεια που μπορεί να σας πληγώσει. «Πονηριές» μπορεί να προκύψουν και από την πλευρά του συντρόφου σας, στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι. Γενικά, όσο εύκολα μπορεί να μπείτε σε μια σχέση άλλο τόσο δύσκολο είναι να την κρατήσετε.

Οικονομικά

Μέσα σε ένα αβέβαιο περιβάλλον που συχνά μοιάζει με ζούγκλα ή ακόμη και με κινούμενη άμμο, είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις ικανότητες σας, γνωστές και ...άγνωστες! Αξιοποιείστε την ευκαιρία ώστε να ξεμπλέξετε διά παντός με θέματα που σας ταλανίζουν για χρόνια ή με πρόσωπα που ο ρόλος τους αποδείχτηκε τουλάχιστον ύποπτος. Στον επαγγελματικό τομέα, αναμένονται ραγδαίες αλλαγές, ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να εργαστούν σε ένα μεγάλο project ή κάτω από σχετικά δύσκολες ή ανθυγιεινές συνθήκες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved