Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/7

Σελήνη στον Καρκίνο – Νέα Σελήνη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/7

Κι ενώ όλα γύρω μοιάζουν με καμίνι που βράζει, η αναζήτηση μιας δροσερής όασης γίνεται άθλος, που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα 17/7 στις 3:32 το πρωί, φτάνοντας στο αποκορύφωμα τη δυσφορία και την απόγνωση.

Στις 8:49 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αποτελεί ως αργά το μεσημέρι, τη μοναδική ευκαιρία απόδρασης από το ηφαιστειακό κλίμα που επικρατεί, έτοιμο να ξεχύσει τη λάβα του. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητο να κάνουμε οικονομία ενέργειας, χαλαρώνοντας και γεμίζοντας τις ψυχολογικές μας μπαταρίες με έμπνευση, φαντασία και δημιουργία.

Το να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας και να αντλήσουμε ασφάλεια με κάθε τρόπο, θα ήταν πολύ χρήσιμο για τις ώρες που ακολουθούν, χωρίς την παραμικρή πίεση, ακόμα και αν σκεφτόμαστε ουτοπικά και καθόλου πρακτικά.

Στις 18:34 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από αργά το μεσημέρι δίνει την πρώτη αίσθηση μιας εσωτερικής αναταραχής, η οποία αυξάνεται καθώς περνάει η ώρα. Λίγο αργότερα στις 18:48 η αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 20:13 το τετράγωνο με τον Ουρανό, συνθέτουν έναν Σταυρό στα παρορμητικά ζώδια, που ο Γολγοθάς του είναι αδυσώπητος, με συνεχείς αντιξοότητες και κινδύνους.

Από το μεσημέρι ως το βράδυ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και στις μετακινήσεις μας. Ο θυμός, η οργή, τα νεύρα και τα ξεσπάσματα, μπορεί να φέρουν σε πολλούς απρόσμενα και άκρως ανεπιθύμητα γεγονότα. Οι βίαιες και παρορμητικές κινήσεις οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα, ενώ οι σχέσεις δοκιμάζονται κάτω από τα πλανητικά αναστενάρια. Συνιστάται ψυχραιμία, αδράνεια, διαφυγή, ασκήσεις, γυμναστήριο, ενώ οι μόνες δραστηριότητες που μπορούν να φανούν χρήσιμες, είναι οι αθλητικές.

Το βράδυ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο ψυχολογικά, εφόσον πολλοί θα μετράνε απώλειες τη στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο, 25' μετά τα μεσάνυχτα της 19/7.

Η μελαγχολική διάθεση, η παραίτηση, η λύπη και τα δάκρυα, διαδέχονται την προηγούμενη ένταση και τα συναισθήματά της, συνειδητοποιώντας πως ξεκινάει μια νέα αρχή μετά από τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Στις 7:25 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, που ενώ προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, αναθεωρήσεις και επιδιορθώσεις, το κουράγιο δεν επαρκεί. Ο απόηχος των πλανητικών όψεων δυσκολεύει για άλλη μια φορά τις κινήσεις μας.

Στο μάτι του κυκλώνα Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι (ειδικά του τρίτου δεκαήμερου) που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί επωμιζόμενοι το βάρος εις διπλούν, από ότι οι υπόλοιποι.

Πιο ψύχραιμα απ' όλους λειτουργούν Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθείς και Σκορπιοί, ενώ Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μπερδεύονται, σκοντάφτουν, αλλά καταφέρνουν να σταθούν ευθυτενείς.

Στις 13:14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δειλά - δειλά αναθαρρούμε βλέποντας λίγο φως στο τούνελ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved