17 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

17 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25 έως 26 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας ακαδημαϊκός περιδιαβαίνει μια κακόφημη συνοικία»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει πολλά αντιφατικά χαρακτηριστικά όπως πνευματικές αναζητήσεις και έντονη λαγνεία, διαλεκτική ικανότητα και απερισκεψία, καλό γούστο και ανικανότητα μπροστά στα πρακτικά καθημερινά προβλήματα. Γενναιόδωρος μέχρι σπατάλης και συναισθηματικά αφελής, ζει συχνά μια ζωή με πολλές αλλαγές, όπου συχνά κυριαρχεί το παρασκήνιο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το μόνο μέσο για να δυναμώσεις τη διάνοιά σου είναι να μην έχεις κατασταλάξει για τίποτε, να αφήνεις το μυαλό σου να είναι ένα πανηγύρι για όλες τις σκέψεις» John Keats

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «έρως ανίκατε μάχαν»! Τα διλήμματα και ενίοτε το «διπλό παιχνίδι» είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν τη χρονιά σας, είτε με σας τους ίδιους πρωταγωνιστές, είτε ως «θέμα» που ταλανίζει την σχέση σας εξ αιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σας. Και βέβαια κάτω από αυτές τις ...περιπετειώδεις συνθήκες, οι συναισθηματικές εντάσεις μπορεί να είναι σχεδόν στην ημερήσια διάταξη, με την καρδιά σας πότε να φτερουγίζει στα ουράνια και πότε να σέρνεται στα πατώματα. Στο πρόγραμμα είναι επίσης πρωτόγνωρες εμπειρίες, ιδιαίτερα σεξουαλικές, καλό θα ήταν πάντως να μην ξανοίγεστε και πολύ με αγνώστους.

Οικονομικά

Οι συνεργασίες δεν σας πάνε αυτήν την περίοδο αφού πέρα από το ότι σας φορτώνουν με επιπλέον ευθύνες, όταν κάνει κουμάντο η καρδιά είναι λογικό να προκύψουν και κάποιες οικονομικές ...ατασθαλίες. Δύσκολη λοιπόν θα είναι η διαχείριση των προβλημάτων σας, όσο δεν μπορείτε να κοντρολάρετε το συναίσθημα σας, πολύ περισσότερο που οι γενικότερες συνθήκες δεν ευνοούν την χαλάρωση. Κι αν «πάρετε ψηλά τον αμανέ», οι πιέσεις και τα προβλήματα θα σας προσγειώσουν απότομα, δημιουργώντας μια συνολική απογοήτευση. Αντίθετα αν καταφέρετε να κινηθείτε με βάση τη σύνεση και τη λογική, τότε θα χάσετε μεν τα καλά της ...ντόλτσε βίτα αλλά από την άλλη θα είστε σε θέση να δώσετε κάποιες λύσεις στα προβλήματα σας. Στον επαγγελματικό τομέα πάντως, αναμένονται ισχυρές αναταράξεις και ίσως είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε έγκαιρα σε κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved