Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/7

Η Εθνική νέων στο ο ποδόσφαιρο μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει το κύπελλο αλλά παίζοντας μέσα στη βροχή δυνατά και ελληνικά, κατάφερε να σηκώσει το ηθικό μας και να πάρουμε θάρρος, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καλοκαιρινές πυρκαγιές στα δάση αλλά και την τσέπη μας. Και όχι μόνον...

Γιατί ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ άφησε υπονοούμενα ότι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη θα κριθεί το Σεπτέμβριο. Αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν μας έλεγαν πριν από ένα μήνα «ψηφίστε αυτό που πρέπει για να σας σώσουμε»; Φαίνεται όμως πως δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι που έχει παραλύσει η αγορά και έχει γονατίσει ο ελληνικός λαός, θέλουν να μην κινείται τίποτα... Και αφού θα είμαστε ξεψυχισμένοι με τη μάσκα οξυγόνου, θα τους παρακαλάμε να τα πάρουν όλα κοψοχρονιά κι εκείνοι αρπάζοντας τον πλούτο μας θα επιχαίρονται που «ψαρώσαμε» με τις απειλές.

Και ψωροκώσταινα και ...ψαροκώσταινα!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=Ηλιος/Cupido=Πλούτωνας/Kronos=Σελήνη/Admetos= Ερμής/Ποσειδώνας= Hades/Zeus= Ουρανός/Kronos:

Για να διαμορφώσει έναν δεσμό γάμου. Για να γιορτάσει το γάμο κάποιου. Γαμήλια νύχτα. Εμπόριο ή συνδικάτα. Ένας γεννημένος καλλιτέχνης. Αυταρχικά σχέδια και πράξεις. Δραστηριότητες που ελέγχονται. Αναγκασμένος για να εργαστεί σε κλειστούς χώρους. Εργασία σε φυλακές-σωφρονιστικά ιδρύματα και γενικά σε χώρους όπου υπάρχει εγκλεισμός και δυστυχία. Εργασία σκλάβων. Για να υλοποιήσουν πρωτοποριακές ιδέες. Μεγαλοφυΐα. Πατέντα. Τέλος των διακοπών. Έναρξη μιας νέας εργασίας. Πολύ επικίνδυνη οξεία ασθένεια ή μεγάλη ζημία. Μια πράξη γεννημένη από το μίσος. Απεργοί (εργασία). Πρακτική στόχων. Ενέργειες μάχης. Πυρκαγιές. Για να ενεργήσει με τη μεγάλη συγκέντρωση και τη σταθερή αρχή. Ξαφνικές πράξεις του δεσποτισμού της κυβέρνησης. Καταστολή του σάλου.

Αν και θα υπάρξουν «χαραμάδες» για να χαρείτε και να γιορτάσετε, εντούτοις θα επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης, φόβου και τρόμου. Τα μέτωπα θα είναι πολλά με ένα και μοναδικό στόχο να καταστείλουν το θάρρος σας, να καταπνίξουν το δίκιο σας και να σας πείσουν ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αντιδράτε. Το μήνυμα των ουρανών είναι όσο τους αφήνετε να σας φοβίζουν τόσο πιο γρήγορα θα σας κάνουν σκλάβους τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στον αγαθό άνθρωπο για κανένα λόγο δεν γεννιέται φθόνος ούτε φόβος ούτε οργή ούτε μίσος.» Πλούταρχος

Σήμερα όμως έχουμε και το ανέκδοτο της ημέρας!

Υπάρχει Θεός

Μια μέρα o Θεός επισκέφτηκε τον Ομπάμα, τον Ερντογάν και τον Παπανδρέου και τους είπε:

- Εγώ ο παντοδύναμος Θεός σας λέω ότι είμαι απογοητευμένος από τις πράξεις σας. Έκατσα 7 μέρες για να σας δημιουργήσω;

Ήταν λάθος μου, έπρεπε να καθίσω πολύ περισσότερες! Για αυτό το λόγο θα έρθω σε ένα μήνα να σας καταστρέψω.

Πάει πρώτος ο Ομπάμα και λέει στο λαό του:

- Έχω να σας πω ένα καλό και ένα κακό νέο.

Πρώτον: Υπάρχει Θεός!

Δεύτερον: Θα έρθει σε ένα μήνα να μας καταστρέψει.

Πάει μετά ο Ερντογάν και λέει στο λαό του:

-Έχω δύο κακά νέα.

Πρώτον: Δυστυχώς υπάρχει Θεός.

Δεύτερον: Θα έρθει σε ένα μήνα να μας καταστρέψει.

Πάει και ο Παπανδρέου γεμάτος χαρά και λέει στο λαό του:

-Έχω δύο καλά νέα να σας πω.

Πρώτον: Υπάρχει Θεός!

Δεύτερον: Σε ένα μήνα θα έρθει να συνεχίσει το έργο μου!

Το τραγούδι της ημέρας: We go together – Grease

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved