16 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

16 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένα άγριο άλογο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως υπερήφανος, με ευγενικές ιδέες και υψηλούς στόχους και λατρεύει περισσότερο από κάθε τι την ελευθερία του, μέχρι του σημείου να φτάνει στα άκρα και να απομακρύνεται από τους άλλους, μένοντας στη σιωπή και την απομόνωση. Αυτό όμως δεν αποκλείει το να κάνει μεγάλο έργο, να ασκήσει μεγάλη επιρροή στους γύρω του και να αφήσει ένα σημάδι στην ιστορία. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η ακλόνητη αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του. Ακόμη, τα ταξίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η προσωπικότητά μας είναι κήπος, ενώ η θέλησή μας είναι ο κηπουρός» Φραγκίσκος Βάκων

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όπως όλοι οι γεννημένοι αυτές τις ημέρες, καλείστε να «ταξιδέψετε» με πολλά μποφόρ, ζώντας κάθε συγκίνηση στο έπακρο. Έρωτες, μίση, πάθη, ζήλειες, μοναδικές στιγμές έκστασης, μέθης αλλά και μελαγχολίας, θλίψης ή ...οργής είναι όλα αυτά που σας «τάζουν» οι ουρανοί και βέβαια ως ένα βαθμό είναι στο χέρι σας να βρεθείτε από την πλευρά των «κερδισμένων». Ως κυνηγοί θα τα πάτε ...μια χαρά, αφού το ηθικό σας μπορεί να παραμείνει υψηλό ή να επανέλθει ύστερα από μια απόρριψη. Κι αν πάλι κάτι τελειώσει, υπάρχει ο επόμενος στόχος... Αν όμως το βασικό σας μέλημα είναι να κρατήσετε τα «τρόπαια» σας σε μια μόνιμη σχέση, τότε σίγουρα θα δυσκολευτείτε, για να μην πω πως θα είναι ολότελα μάταιο. Όσο για τους δεσμευμένους, δεν θα είναι επίσης εύκολο να παρακάμψουν έξωθεν πειρασμούς και πιέσεις, είτε προς το άτομο τους, είτε προς τον σύντροφο τους.

Οικονομικά

Η επαγγελματική και οικονομική ζωή σας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρετε σκληρές αποφάσεις ή να εγκαταλείψετε ασχολίες και πολιτικές που αποδείχθηκαν αδιέξοδες ή ασύμφορες. Αυτό θα ήταν και το σωστό, ακόμη κι αν προς στιγμή βρεθείτε στο κενό, αφού η επιμονή σας σε ένα παλιό και παρωχημένο στην πράξη σύστημα, μόνον ζημιά θα σας κάνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved