Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/7

Όπως διαπίστωσε πρόσφατα η NASA, ούτε έναν, ούτε δύο αλλά πέντε δορυφόρους παρακαλώ έχει μέχρι στιγμής ο «νάνος» Πλούτωνας στο «χαρέμι» του, τη στιγμή που πολύ μεγαλύτερα σε μάζα ουράνια σώματα όπως ο Άρης και η Γη μετά βίας «μαζεύουν» έναν ή δύο. Όπως λέει ο λαός «μικρός στο μάτι αλλά μεγάλος στο κρεβάτι»!

Το σημαντικό πάντως είναι ότι ενώ ασχολούμαστε και ψάχνουμε για πλανήτες σε άλλους γαλαξίες, ουσιαστικά έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη για τη γειτονιά μας.

Για την ιστορία ο νέος δορυφόρος πήρε το όνομα Ρ5 (οι άλλοι είναι ο Χάρων, η Νυξ, η Ύδρα και ο Ρ4).

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη= Ποσειδώνας/Apollon= Ήλιος/Kronos

Σύντομη ευχάριστη σχέση. Θλίψη και προβλήματα σε μια ευχάριστη σύνδεση. Τερματισμός ενός φλερτ. Πολλές βρώμικες μέθοδοι εξαπάτησης . Εξαπάτηση. Απώλεια ανεξαρτησίας. Χωρισμός μέσω της δύναμης του κράτους. Δυσκολίες της κυβέρνησης. Θάνατος ενός ανωτέρου. Ένα «κουκούλωμα» μιας υπόθεσης.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κλείσετε τον κύκλο μιας σχέσης ή μιας σημαντικής υπόθεσης, αξιολογώντας παράλληλα το τι αποκομίσατε μέσα από αυτή. Έτσι θα έχετε πλέον τη γνώση του τι θέλετε και τι δεν θέλετε από ένα σύντροφο, ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Από κει και πέρα μένει να βρείτε το νέο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει όλα αυτά που επιθυμείτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη βιάζεσαι και μην ανησυχείς. Είσαι εδώ για μια σύντομη επίσκεψη. Γι' αυτό βεβαιώσου ότι βρίσκεις χρόνο να σταθείς και να απολαύσεις τη μυρωδιά των λουλουδιών» Walter Hagen

Το τραγούδι της ημέρας: Τράβα μπρος – Αλίκη Βουγιουκλάκη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved