Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/7

Μπορεί στην Ικαρία το ελιξίριο της μακροβιότητας να είναι οι χαλαροί ρυθμοί και τα όσπρια, όμως για την Αμερικανίδα ηθοποιό Jane Fonda τα πράγματα είναι διαφορετικά. H αιτία της μακράς και καλής ζωής της είναι o έρωτας. Χωρίς φόβο και πάθος δήλωσε πως στα 74 της έχει την πιο γεμάτη σεξουαλική ζωή .ever.

Τοξοτίνα με τον ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, το Δία και τον Άρη στον Υδροχόο και τον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου της αλλά και με ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι αυτό που λένε «η γριά η κότα έχει το ζουμί»! Αν και την Jane Fonda δεν τη λες γριά, τη λες κυρία κάποιας ηλικίας με όρεξη να ζει τη ζωή μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Σελήνης/Apollon= Ήλιος/Ποσειδώνας= Δίας/Admetos= Άρης/Cupido

Για να είναι πολλές ώρες σε κίνηση. Συνομιλία μεγάλης διάρκειας. Γλώσσες και μελέτη αυτών. Ευρύτεροι ορίζοντες. Φτωχή μνήμη. Αφηρημάδα. Ένα δεκτικό μυαλό. Μη πλήρως άγρυπνος. Διανοητικές ατέλειες. Έκσταση. Μια σύγχυση σε θέματα στάσης ζωής. Ήρεμη και βαθιά σκέψη. Αιχμηρές οικογενειακές συζητήσεις. Σκέψη για γάμο. Αντιδράσεις για έναν γάμο.

Αυξημένη θα είναι η κινητικότητα στους δρόμους, τα λιμάνια και τις παραλίες αφού οι περισσότεροι θα θελήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να βγείτε έξω από τα σπίτια σας, να συζητήσετε, να κολυμπήσετε, και γενικώς να ...γυρίσετε τα βουνά και τα λαγκάδια! Πολλά θα ακουστούν, πολλά θα ειπωθούν αλλά τα περισσότερα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Σχέσεις με γείτονες και άτομα που σας περιβάλλουν ίσως σας κρατήσουν άγρυπνους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η αξία της ζωής μετριέται με την ωραιότητά της και όχι με το μήκος της» Πλούταρχος

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Πάριος – Έρωτας είναι θαρρώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved