Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/7

Αποφασίστηκε: Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο αλλά μετατάξεις. Και βέβαια μπορεί να δούμε εργοδηγό της ΤΡΕΝΟΣΕ να κάνει την νοσοκόμα στο Αμαλία Φλέμινγκ αλλά με τους «ημέτερους» τι θα γίνει; Να δω το «από δήμαρχος κλητήρας κι ας ...πεθάνω!

Όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, είναι προφανές ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η Γαλλία και η Γερμανία αποφάσισαν ότι μπορούν να κλείσουν τα σύνορα τους στις «μπασκλασαρίες» από την Ασία και την Αφρική, συλλέγοντας μόνον τον ανθό από τις χώρες της Ε.Ε -και καλά κάνουν. Ήδη η Γερμανίδα υπουργός παιδείας Ανέτε Σαβάν έστειλε μήνυμα στους νέους της Ισπανίας που δεν βρίσκουν δουλειά... «Ελάτε να δουλέψετε σε εμάς».

Για την Ελλάδα όμως, ούτε λόγος να γίνεται. Αντίθετα μας βομβαρδίζουν με έρευνες που διεξήγαγαν η TNS ICAP και BaaS που υποστηρίζουν πως οι Έλληνες είναι αφιλόξενοι γιατί αντί να δέχονται χωρίς καμία αντίρρηση όλους τους λαθρομετανάστες έχουν το ...θράσος να θέλουν τόσους όσους να μπορούν να τους παρέχουν εργασία.

Μήπως «μετράει» το γεγονός πως η Ισπανία και η Ιταλία -έστω και με το μαχαίρι στο λαιμό- διαπραγματεύτηκαν και δεν ξεβρακώθηκαν; Για να δούμε τι -και αν- θα πράξει και η εγχώρια κυβερνητική τρόικα...

Η εξίσωσης της ημέρας

Cupido= Άρης/Βόρειος Δεσμός = Ερμής/Vulcanus= Κρόνος/Hades = Ποσειδώνας/Kronos:

Το πλάνο της ζωής. Όταν η δράση συναντά τον έρωτα. Οι σκέψεις συγκεντρώνονται στην οικογένεια, τις τέχνες ή μια μεγάλη οργάνωση. Γάμος σε μια οικογένεια με κληρονομική ασθένεια. Αυστηρά επιχειρήματα ή δυσαρέσκεια με τους συνεργάτες, στην οικογένεια ή σε μια επιχείρηση. Γάμοι που καλύπτονται μέσω των κακών νόμων (φτωχοί νόμοι). Καθοδήγηση μιας μυστικής κοινότητας. Για να σταματήσει τη διαχείριση μιας ένωσης ή μιας εταιρίας. Κρυμμένες ή μυστικές δυνατότητες, κρατημένη μυστική υπόγεια μετακίνηση. Κρυφή τέλεση ενός γάμου.

Πολλά θα γίνουν και θα αποφασιστούν κάτω από τη μύτη μας ενώ εμείς θα ασχολούμαστε με το τι θα πιούμε και το τι θα φάμε. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια «πονηρή» μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας καλούμαστε να διερευνήσουμε κάθε... θεωρία συνωμοσίας! Εννοείται πως ευνοούνται οι μυστικές συμφωνίες και οι κρυφές ενέργειες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να δανείζεσαι δεν είναι πολύ καλύτερο από το να ζητιανεύεις. Όπως το να δανείζεις με τόκο δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να κλέβεις.» Gotthold Ephraim Lessing

Το τραγούδι της ημέρας: Αντζυ Σαμίου - Ασπιρίνη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved