Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/7

Σελήνη στον Ταύρο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/7

Με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει συνεχώς και την ανάσα κομμένη από τον κλιματολογικό και πολιτικό καύσωνα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα 12/7 στις 2:31 το πρωί, με πολλές παγωμένες προμήθειες και καταπραϋντικές λύσεις.

Στις 8:08 το πρωί η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, ανοίγει την ημέρα σαν ένα μαγικό κουτί από το οποίο ξεπηδά το τζίνι, προτρέποντάς μας για εκπλήρωση των επιθυμιών μας.

Κάτω από την ψυχολογική πίεση που δεχόμαστε, η ευκολία στην πίστη είναι αναμενόμενη και ως το μεσημέρι λειτουργούμε με ευχολόγια και ρομαντικές προσδοκίες.

Η ράθυμη διάθεση δεν μας αφήνει περιθώρια για πολλές δραστηριότητες, ενώ με το ζόρι σέρνουμε τα πόδια μας για να τακτοποιήσουμε ότι μπορούμε.

Το διάστημα προσφέρεται για χαλαρές ασχολίες, ενώ τα μόνα που είναι σε εγρήγορση είναι η φαντασία και η έμπνευση. Οποιαδήποτε δημιουργική ενασχόληση θα δημιουργήσει ικανοποίηση αρκεί να συντελεστεί σε χαμηλούς τόνους και ρυθμούς.

Στις 18:34 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα μας συντροφεύσει ως το βράδυ, φουντώνοντας τις επιθυμίες και τα συναισθήματά μας, που ψάχνουν να βρουν ανταπόκριση και κατανόηση. Το διάστημα προσφέρεται για να βάλουμε σε τάξη τις ανάγκες μας, εξασφαλίζοντας τρόπους να αισθανθούμε περισσότερη ασφάλεια.

Η μέρα γενικότερα μας βρίσκει περισσότερο καθήμενους παρά όρθιους.

Στις 13/7 στις 3:35 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή δεν θα μπορέσει να μας μπερδέψει αποπροσανατολίζοντας τη σκέψη, λόγω του ότι η ώρα που κορυφώνεται, είναι ώρα ξεκούρασης και ύπνου.

Η μέρα ως το απόγευμα θα διακρίνεται από υπομονή, επιμονή, αφοσιωτικές κινήσεις, πολύ χασμουρητό και αναζήτηση ησυχίας και ηρεμίας.

Στις 22:45 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο, ερωτικό και στοργικό βράδυ.

Ένα πλούσιο τραπέζι με καλό φαγητό και κρασί με τους αγαπημένους μας, θα ήταν ιδανικό.

Το διήμερο αυτό ευνοεί με το παραπάνω Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες, που έχουν την ευκαιρία να λικνιστούν στη λαγνεία του.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι διατηρούν έντονες επιθυμίες και ανικανοποίητες τάσεις, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες αναζητούν χωρίς να βρίσκουν, το νόημα της γενικότερης καταστολής.

Στις 14/7 στις 15:27 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, για ένα επικοινωνιακό πανηγύρι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved