Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/7

Καλημέρα σε όλους εκτός από τους Κώστα-Ντίνο-Μήτσο-Τάκη γιατί βλέπω η μέρα από καλή να γίνει κακή.

Μέρες που είναι, κάποιοι από εσάς ίσως βρεθείτε και στο νησί των τυφλών, την Χίο αφού πλέον πέρα από πολλούς καπετάνιους, όπως αποδείχτηκε έχει και πολλούς «τυφλούς» που προσευχήθηκαν στον πολιούχο του νησιού Άγιο Ισίδωρο όχι για το φως τους αλλά για κάποιο επιδοματάκι με την ανοχή βεβαίως, βεβαίως του ελληνικού κράτους. Αλλά τώρα αυτά τελείωσαν, όχι γιατί ήρθε η Τρόικα και μας έβαλε σε τάξη -ούτε ψευδαισθήσεις, ούτε παραισθήσεις έχουμε- αλλά επειδή στέρεψε η πηγή με το τζάμπα χρήμα. Και όλοι όσοι «τα έφαγαν μαζί», τώρα βρίσκουν το φως τους και βλέπουν ότι πίσω από το τζάμπα ήταν μια καλοστημένη φάκα και μια γερή φάπα.

Αχ Όμηρε, πάλι καλά που δεν βάλανε κι εσένα στο κόλπο...

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ουρανός/Μεσουράνημα= Άρης/Cupido=Δίας/Ποσειδώνας= Αφροδίτη/Zeus

Ευχάριστη έκπληξη, τύχη. Ευχάριστη εργασία μαζί με άλλους. Πλεονεκτήματα από ένα κοινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ευτυχής γάμος. Εύκολα επίκτητα χρήματα. Έλλειψη χρημάτων. Απώλειες χρημάτων. Φαντασμένη ευτυχία. Κερδοσκοπίες. Ευτυχία μέσω των αφιερωμένων δραστηριοτήτων. Καλοί απόγονοι.

Σήμερα, είτε επισκεφτείτε την κοντινότερη παραλία, είτε μπείτε στην πλαστική πισίνα στο μπαλκόνι σας είτε παίξετε μπουγέλο με τα παιδιά και τους φίλους σας, μπορείτε να περάσετε όμορφα και ανέμελα και μετά να απολαύσετε ένα άκρως αφροδισιακό γεύμα με θαλασσινά της αρεσκείας σας (καλαμαράκια, χταποδάκι, καβούρια κτλ) ή κολοκυθοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες που είναι must για κάθε καλοκαιρινό τραπέζι (πω, πω τι ...Ταυρο-Καρκινίλα μ' έπιασε). Το μυστικό της χαράς σήμερα κρύβεται στην απλότητα. Όσο πιο απλά και φυσικά τόσο πιο ευτυχισμένοι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει. Είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει.» Πιττακός, ο Μυτιληναίος

Το τραγούδι της ημέρας: Πλάτσα, πλάτσα, πλούτσα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved