12 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

12 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας πλανόδιος πραματευτής»

Ερμηνεία: Άτομο με κοινωνική διάθεση και έντονη περιέργεια, που συνήθως λατρεύει τα ταξίδια. Το μυαλό του είναι κοφτερό, κατάλληλο ακόμη και για επιστημονική έρευνα, ωστόσο υποφέρει από νευρικότητα, αστάθεια και έλλειψη πίστης στην επιτυχία. Ο άνθρωπος εδώ είναι φιλόδοξος αλλά θα πετύχει μόνον αν ξεπεραστούν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η γιατρειά για τη βαρεμάρα είναι η περιέργεια. Δεν υπάρχει όμως γιατρειά για την περιέργεια» Dorothy Parker

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας θα είναι πλούσια σε εμπειρίες και δρώμενα που θα κινηθούν σε δύο κυρίως άξονες: Τις πολλές και διακεκριμένες γνωριμίες που θα συμβάλλουν σε μια αλματώδη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας αλλά και τις προσωπικές περιπέτειες, έντονες και συχνά παθιασμένες, που όμως δεν θα έχουν απαραίτητα την επιθυμητή συνέχεια. Όπως κι αν έχει θα δυσκολευτείτε να μείνετε ...μόνοι σας, αφού ακόμη κι ύστερα από έναν χωρισμό, μπορείτε να «αξιοποιήσετε» κάποιον από τους πολλούς υποψήφιους που περιμένουν στην ...ουρά!

Οικονομικά

Ακόμη κι αν σας ...όρκιζαν, είναι σχεδόν αδύνατον να κάνατε ένα ισορροπημένο κουμάντο στα οικονομικά σας. Λειτουργώντας περισσότερο με το θυμικό, παρά με τη λογική, το πιθανότερο είναι να κάνετε ...φύλλο και φτερό όσα χρήματα περάσουν από τα χέρια σας. Έτσι κι αλλιώς πάντως, η αποταμίευση δεν σας ...πάει καθόλου σε αυτήν την φάση της ζωής σας, αφού και να μαζεύατε θα τα δίνατε τελικά για να καλύψετε έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, συχνά δυσάρεστες. Αντίθετα, το μοντέλο του «κυνηγού» που ρισκάρει και σήμερα έχει κι αύριο όχι, σας ...ταιριάζει γάντι και μάλλον πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια τέτοια στρατηγική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved