11 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας σκύλος φυλάει την είσοδο ενός παλιού παλατιού»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αφού οι ευθύνες τον κουράζουν. Και πιθανότατα δεν θα είναι αυτάρκης, ούτε ανεξάρτητος αλλά θα αναζητά διαρκώς προστάτη κι αφεντικό. Αν ο προστάτης του το θελήσει, δεν μπορεί κανείς να τον κουνήσει από την καρέκλα του, τα αισθήματα όμως θα είναι αμοιβαία. Για αυτόν, θα τρέφει δυνατά συναισθήματα και θα είναι μπροστά του ταπεινός, ηρωικός και συγκινητικός.

Όσον αφορά τα προς το ζην, δύσκολα θα στερηθεί το ψωμί ή το σπίτι. Ακόμη και φτωχός θα έχει σχετικά εύκολη ζωή. Λεπτομέρεια: Κάποια κληρονομιά μπορεί να του κοστίσει περισσότερο από τα έσοδα που θα φέρει και είναι καλύτερα να παραιτηθεί απ' αυτή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τρεις φράσεις που θα σε βοηθήσουν στη ζωή: 1. Κάλυψέ με 2. Καλή ιδέα, αφεντικό! 3. Έτσι το βρήκα όταν ήρθα» Homer Simpson

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Χρονιά της περιπέτειας, θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η τρέχουσα, με τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα να εναλλάσσονται διαδοχικά. Οι μεγάλοι έρωτες δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι μεγάλες ...απογοητεύσεις. Γι' αυτό είναι σκόπιμο να μην επενδύσετε σε πρόσωπα ή καταστάσεις αλλά να ζήσετε το σήμερα χωρίς προσδοκίες. Για τους δεσμευμένους θα υπάρξουν αρκετά «θεματάκια», με την πίστη και την εμπιστοσύνη να βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές!

Οικονομικά

Οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν και μεγάλη αισιοδοξία, αφού προηγούνται τα «τελειώματα» και οι εκκαθαρίσεις, ενώ η ανάπτυξη βρίσκεται σε ...χειμερία νάρκη. Πρώτα γκρεμίζετε δηλαδή κι ύστερα ...βλέπουμε. Τα θετικά μηνύματα θα έρθουν κυρίως μέσα από συζητήσεις-συμφωνίες με άτομα που βρίσκονται σε κοινή μοίρα με σας και έχουν την πρόθεση να οργανώσουν κάτι πιο συλλογικό. Μια «επιστροφή στις ρίζες» δεν θα ήταν διόλου άσχημη ιδέα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved