Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/7

Τα πράγματα ζορίζουν ακόμα περισσότερο στην Ευρωζώνη και η -«ξέρω να νίπτω τα χείρας μου»- χώρα ή αλλιώς. M. Βρετανία φαίνεται ζόρικη όσον αφορά στις διεκδικήσεις της προς την Ε.Ε.

Ευρωπαίοι τελικά φαίνεται να μην αισθάνονται και πολλοί, πέρα από τους Έλληνες, αφού και οι Βρετανοί θέλουν «Βρετανικές εργασίες για Βρετανούς Εργαζομένους».

Αλλοίμονο βέβαια, εάν αντίστοιχα πλακάτ στήνονταν στην Πλατεία Συντάγματος. Θα είχε πέσει η προπαγάνδα ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, ότι δεν ξεχνάνε ότι και αυτοί έχουν μετανάστες ανά τον κόσμο και μια σειρά από «διαφημίσεις» που παρουσιάζουν το μαύρο –άσπρο.

Σε ένα καράβι υπερφορτωμένο με λιγοστό φαγητό, μόνο κάποιοι χωρίς συνείδηση θα ήθελαν να βάλουν και άλλους επιβάτες, αδιαφορώντας εάν αρχικά φάνε τις σάρκες τους και έπειτα ...βουλιάξει.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ουρανός/Μεσουράνημα= Άρης/Cupido= Δίας/Ποσειδώνας= Αφροδίτη/Zeus

Μια είδηση (μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Σοκαριστική είδηση. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Αιχμηρές οικογενειακές συζητήσεις. Σκέψη για γάμο. Αντιδράσεις για έναν γάμο. Σκέψεις περί δικαιωμάτων και συνείδησης. Λογικές σκέψεις. Συνομιλίες με τους ευφυείς και λογικούς ανθρώπους. Εξοικείωση σε μια εργασία μαζί με άλλους. Σκέψεις για την παραγωγή.

Αυτά που θα ακούσετε σήμερα ίσως σας ...σηκώσουν την τρίχα κάγκελο, ενώ όσο γι' αυτά που εσείς θα πείτε, προσέξτε μήπως πληγώσετε άτομα στο όνομα της -σώνει και καλά- αλήθειας. Εκτός βέβαια εάν στόχος σας είναι να «χτυπήσετε» τους άλλους στο δόξα πατρί.

Παράλληλα όμως, ευνοούνται συζητήσεις με άτομα, που το μυαλό τους είναι ανοιχτό ή βλέπουν... χιλιόμετρα μακριά!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πολλοί που νομίζουν πως είναι εργάτες της πολιτικής, είναι απλώς εργαλεία.» Lord Salisbury

Το τραγούδι της ημέρας: «Θέλω» - Platanos productions

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved