Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/7

Στην κορυφή του ελληνικού πολιτικού Box Office επιθυμεί να σκαρφαλώσει o ΣΥ.ΡΙΖ.Α μέσα από μια νέα καμπάνια που δεν αποτάσσει τις αριστερές καταβολές αλλά αισθανόμενο τον παλμό της κοινωνίας προωθεί ένα νέο προφίλ για να «πιάσει» και αυτούς που ψηφίζουν όχι με βάση την κομματική τους καταγωγή αλλά το κοινωνικό συμφέρον.

Διαρκής αέρας ...ανανέωσης πνέει και στη κυβέρνηση συμμαχίας. Μετά τις πρώτες απώλειες, πριν καν τις προγραμματικές δηλώσεις, ήρθε και η παραίτηση του υπουργού εργασίας αμέσως μετά από αυτές. Επαναδιαπραγμάτευση ...γιοκ και ο κ Νικολόπουλος αντιλαμβανόμενος πως δεν υπάρχει περιθώριο για αλλαγές, ανέκρουσε πρύμναν!

Τα περιθώρια είναι στενά και για τους υπόλοιπους υπουργούς και μην απορήσετε εάν αρχίζει ένας – ένας, βλέποντας ότι δεν μπορούν να εμποδίσουν το τσουνάμι που έρχεται, να την ...κάνουν! Άλλοι λέγοντας την αλήθεια καθαρά και ξάστερα και άλλοι προφασιζόμενοι «θέμα υγείας».

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης = Μεσουράνημα/Κρόνος = Ωροσκόπος/Άδμητος = Αφροδίτη/Βουλκάνους

Διακοπή δραστηριότητας. Ενέργειες και δράσεις που δεν στέφονται με επιτυχία. Πένθος. Ανεπιτυχείς ενέργειες όπου πηγάζουν από ένα συναίσθημα κατωτερότητας. Για να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητές κάποιου (ενέργειες ή εργασία) από τον εσωτερικό εξαναγκασμό. Για να φθάσουν στην οικεία σχέση μέσω των δραστηριοτήτων κάποιου. Κακοποίηση.

Αν θέλετε απλώς να είστε ευτυχισμένοι, είναι εύκολο. Αν θέλετε να είστε πιο ευτυχισμένοι από τους άλλους, μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί τους νομίζετε πιο ευτυχισμένους από όσο είναι. Μην τυραννάτε τον εαυτό σας, με σκοπό να τα καταφέρετε καλύτερα από τους άλλους. Το ζητούμενο σήμερα είναι, αντί να ψάχνετε για αντικλείδια, να βρείτε το αυθεντικό κλειδί για την προσωπική σας ευτυχία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ικανότητα χωρίς την εξουσία είναι εξίσου ανίσχυρη με την εξουσία χωρίς ικανότητα.» Gustave Le Bon

Το τραγούδι της ημέρας: Shaya - Λένε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved