10 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένας ευγενής της αναγέννησης, με ξίφος κι εγχειρίδιο στη μέση του, παίζει φλάουτο μπροστά σ' ένα αναλόγιο πάνω στο όποιο βρίσκεται ένα παλαιό φωτισμένο χαρακτικό. Άλλοι αυλικοί στέκονται γύρω με σεβασμό»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δίνει γενναιοψυχία, ευγενική τόλμη, πάθος για τις τέχνες και ταλέντο πολεμικό. Ο άνθρωπος εδώ είναι ικανός για βαθιά σκέψη, αγαπά την έρευνα και τα βιβλία κι έχει τη δύναμη να επηρεάζει τους άλλους. Είναι όμως πολύ εύθικτος και τρομερός στο θυμό του όταν προκαλείται.

Οι γονείς του μπορεί να είναι από αρχοντική γενιά ακόμη κι αν έχουν ξεπέσει ή δεν μεταχειρίζονται πια τους τίτλους τους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Εκείνος που είναι τολμηρός, γενναίος, σταθερός, απλός, φυσικός και δεν βιάζεται, πλησιάζει την τελειότητα» Κομφούκιος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι των άκρων, με πολύ καλές στιγμές αλλά και δύσβατες καμπές. Και όταν πια κάνετε «ταμείο» θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά είναι εκείνα που θα έχουν αλλάξει αναφορικά με το πως βλέπετε τις ίδιες τις σχέσεις. Όσες ή όσοι «ψάχνεστε» για μια σχέση, είναι βέβαιο πως θα έχετε αυτό που ζητάτε, με την ένταση και το πάθος να ξεχειλίζουν, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερότητας. Γι' αυτό το σωστό θα ήταν να ζήσετε το σήμερα, χωρίς να επενδύετε συναισθηματικά. Από την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι καλούνται να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά σε προκλήσεις, πειρασμούς και εκατέρωθεν διεκδικήσεις, με τα πράγματα συχνά να φτάνουν στο ...απροχώρητο. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην «κολλήσετε» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αντίθετα μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε έναν νέο κύκλο προσωπικής ζωής.

Οικονομικά

Σε μια χρονιά όπου όλα τα ...απίθανα είναι πιθανά, καλείστε να αγωνιστείτε με σθένος για την υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Επειδή όμως απέναντι σας έχετε ...θεούς και δαίμονες, δεν έχει νόημα να επιμείνετε αν δείτε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ξεφορτωθείτε όλη την «σαβούρα» δεσμεύσεων και πεποιθήσεων και προχωρήστε μπροστά. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να τσεκάρετε το ποιόν των ατόμων με τα οποία ενδέχεται να υπάρξουν συναλλαγές, αφού φαίνεται πως οι σκοποί και οι μέθοδοι τους δεν είναι δα και ...αγγελικές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved