9 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ο άσωτος υιός»

Ερμηνεία:Ο άνθρωπος εδώ αν και έχει αδύνατο χαρακτήρα είναι αγέρωχος και παράτολμος, ανήσυχος αλλά και ντροπαλός. Σκοπός της ζωής του είναι οι απολαύσεις, ενώ του αρέσουν τα τυχερά παιγνίδια. Όταν δεν έχει χρήματα αποδυναμώνεται, ενώ συχνά ονειρεύεται να μη δουλεύει και να κερδίζει όσο γίνεται περισσότερα. Είναι πολύ σημαντικό να οριοθετηθούν τα θέλω του από μικρή ηλικία, ώστε μεγαλώνοντας να μάθει να νιώθει χαρά με όσα έχει.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν θέλεις να κάνεις κάποιον πλούσιο, μην του προσθέτεις χρήματα, να του αφαιρείς επιθυμίες» Επίκουρος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το κλίμα που διαμορφώνεται στην προσωπική σας ζωή απέχει πολύ από το να είναι ήρεμο. Διεκδικήσεις και ανταγωνισμοί θα επηρεάσουν όχι μόνον τις σχέσεις σας αλλά και το σύνολο των επιλογών σας.

Σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες σας θα είναι μεν «δυνατές» αλλά με την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη να ...λείπουν σε διακοπές!

Γενικά, η χρονιά θα είναι παραγωγική για τους «κυνηγούς» αλλά και δύσκολη για όσες ή όσους ενδιαφέρονται κυρίως για την διατήρηση των «κεκτημένων» τους.

Οικονομικά

Όταν κάνει κουμάντο η καρδιά, κάθε οικονομικός έλεγχος και προγραμματισμός δυσκολεύει αφάνταστα. Και επειδή μπορεί πολύ εύκολα να περιπέσετε σε μια τέτοια κατάσταση, είναι ίσως σκόπιμο να ...αναθέσετε τις σοβαρές υποθέσεις σε άτομα της εμπιστοσύνης σας. Όσον αφορά τις επαγγελματικές εξελίξεις βρίσκεστε μάλλον σε μια μεταβατική φάση, όπου θα είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν. Κάποια στιγμή μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι πράγματι η ζωή είναι μια ...ζούγκλα, στην οποία δεν μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την συνείδηση πως «αν δεν τους φας, θα σε φάνε».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved