Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 7 έως 10 Ιουλίου

Ένα ήρεμο Σ/Κ, εκτός ...απροόπτου!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 7 έως 10 Ιουλίου

Όπου απρόοπτον εστί οι ...Ουρανοπλουτωναίοι, εκ του γνωστού οίκου των Ανατρεπτιδών. Γιατί έχουν που έχουν την τάση να γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα, έρχεται κι ο Άρης να τους βάλει φιτιλιές από το Ζυγό και αν τυχόν πάρουν μπροστά, τότε ...ο σώζων ευτόν σωθήτω!

Βέβαια το γλυκύτατο ως Κρουέλα ντε Βιλ τ-τετράγωνο των τριών πλανητών σχηματίζεται με ακρίβεια σε 10 ημέρες περίπου αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια όψη του Άρη με αργό πλανήτη θα «δείξει» νωρίτερα από το προκαθορισμένο ραντεβού. Γενικά με αυτούς τους τύπους ποτέ δεν ξέρεις...

Ας δούμε όμως με την ευκαιρία μερικές «σκηνές από ταινία προσεχώς».

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως το ερχόμενο Σ/Κ, το τρίο θα γίνει κουαρτέτο και το τ-τετράγωνο «σταυρός» εξ αιτίας της δύσμοιρης σε αυτήν την περίπτωση Αφροδίτης, που θα μπει σφήνα στην αστρική υπόσταση του τ-τετραγώνου.

Ο αστρικός Άρης στην Παρθένο, ο αστρικός Πλούτωνας στον Τοξότη, ο αστρικός Ουρανός στους Ιχθύες και η Αφροδιτούλα στους Διδύμους να πρωταγωνιστεί ως Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος με τους κακούς λύκους.

Όποιος γυρίζει, μυρίζει, λέει η παροιμία, όμως στην προκειμένη περίπτωση οι παρέες της «Ωραίας» του ζωδιακού μπορεί να βγουν κάπως ...ξινές.

Για την ώρα πάντως, ο μόνος που παρενοχλεί άμεσα την Αφροδίτη είναι ο αστρικός Άρης, που βέβαια από μόνος του φτάνει και περισσεύει για να έχουμε τα γνωστά συμπτώματα ενός ερωτικού δράματος: Πάθη, έρωτες, απιστίες, μαντίλια και πατώματα μας περιμένουν πώς και πώς, αρχής γενομένης από την Τρίτη.

Αυτά ως προοίμιο σε ένα δεκαήμερο με στιγμές αγωνίας, μυστηρίου και ένα -τουλάχιστον- περιπετειώδες φινάλε που όμως τις λεπτομέρειες του θα δούμε στα δύο επόμενα αστρολογικά δελτία.

Και ο λόγος που αναφέρομαι από τώρα σε όλα αυτά είναι πρώτον για να προετοιμαστούμε για μια σούπερ σέξι καθημερινότητα και δεύτερον ακριβώς για να εκτιμήσουμε την ηρεμία που προηγείται της συναισθηματικής θύελλας.

Τις καταστροφές και τα δεινά τα αφήνω για αργότερα, μην χαλάσω την παστάδα του Ποσειδώνα που όπως θα δούμε είναι μάλλον ο πρωταγωνιστής του τριημέρου..

Πάντως για μια ακόμη φορά -και όχι τελευταία- η τετράδα των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί), καλούνται να επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος αυτών των ενεργειακών πιέσεων με τους δύο τελευταίους να δυσκολεύονται περισσότερο λόγω της ευαίσθητης φύσης τους. Με βάση τις μοίρες που κινείται τώρα ο Άρης, οι γεννημένοι στην πρώτη εβδομάδα του κύκλου τους αναμένεται να έχουν άμεσα ...κάψες και ποικίλες καούρες!

Οι υπόλοιποι ας μην βιάζονται, όλοι θα πάρουν...

Στο «πάρτι» του ερχόμενου Σ/Κ θα είναι μαζί τους και μια μικρή ομάδα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), όσες και όσοι δηλαδή έχουν γεννηθεί περίπου στο μέσον του κύκλου τους (έχουν τον Ήλιο τους στις 13-15 μοίρες).

Όσον αφορά το αύριο και το μεθαύριο, ο Ποσειδώνας σχηματίζει δύο «μικρές» δυσαρμονικές όψεις, οι οποίες ωστόσο αν «πιάσουν», αποκλείεται να διαφύγουν της προσοχής μας.

Η «χιαστί» (150 μοίρες) με τον Άρη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσες και όσους αγνοήσουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας στην παραλία. Όχι μπάνιο φαγωμένοι ή πιωμένοι, ενώ καλό είναι να έχουμε μαζί μας κι εκείνο το μαγικό βοτάνι για τα διάφορα τσιμπήματα από σφήκες, τσούχτρες, αγριεμένα κουνούπια κλπ.

Ακόμη, ποτά και θαλασσινά μπορεί να αποδειχθούν μια ατυχής επιλογή, ιδιαίτερα αν μας «τρατάρουν» σε μέρη που δεν γνωρίζουμε.

Το «ενάμισι τετράγωνο» (135 μοίρες) του Ποσειδώνα με τον Ήλιο, προειδοποιεί για ακυρώσεις δραστηριοτήτων, θέτοντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία εκείνων που μας τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα. Ωραίο το όνειρο, όχι όμως να το πιστέψουμε κιόλας...

Προσοχή χρειάζονται και οι «αετονύχηδες», που κάτι τέτοιες ημέρες βγαίνουν παγανιά. Και πέρα από τα όποια μέτρα προστασίας, μια καλή επιλογή είναι να προλάβουμε να ...χαρίσουμε εκείνα που θα μας έκλεβαν!

«Sorry mister, αν ψάχνεις για το κινητό μου ζήτα το από τον ζητιάνο στη γωνία...»

Φυσικά ο Ποσειδώνας έχει και τα καλά του, όπως ρομάντζα, ηλιοβασιλέματα, σπα μασάζ, ύπνο, έμπνευση και ότι άλλο χαλαρωτικό ή ταξιδιάρικο μπορεί να βγάλει από το καπέλο του. Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι, έλεγε η παλιά διαφήμιση και δεν υπάρχει λόγος να πάμε κόντρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved