Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/7

Σελήνη στους Ιχθύες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/7

Καθώς το καλοκαίρι μεσουρανεί και οι αισθήσεις εναλλάσσονται σαν χρώματα ουράνιου τόξου μετά από βροχή, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα 7/7 στις 6:30 το πρωί.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 12:40 το μεσημέρι, ανοίγει την ημέρα με την αλαφροίσκιωτη επιρροή της, που διαρκεί ως το απόγευμα σκορπίζοντάς την και το βράδυ.

Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τίποτα που να προβληματίζει το μυαλό και να χρειάζεται ανάλυση και εκλογίκευση. Η τάση μας είναι να αφεθούμε σε ρομαντικές στιγμές χαλάρωσης, να εμπνευστούμε, δημιουργώντας με τη φαντασία μας όλα εκείνα που η πραγματικότητα δεν μπορεί να μας προσφέρει.

Στις 17:40 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Δία, έρχεται να διογκώσει την γλυκιά ρομαντική μέθη που κυριαρχεί, ενώ οι ώρες αυτές προσφέρονται για καλλιτεχνικές δημιουργίες, καθώς και παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρώμενων.

Παράλληλα η ευαισθησία μας είναι τόσο ανεπτυγμένη που πολλοί θα επιδοθούν σε κάποιο είδος βοήθειας και συμπαράστασης σε γνωστούς και άγνωστους, που έχουν ανάγκη.

Στις 22:04 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με τον Πλούτωνα, επιβεβαιώνει πως τα συναισθήματα αυτή την ημέρα είναι τόσο έντονα σαν πίνακας ζωγραφικής μεγάλης αξίας, που τη δίνει περισσότερο το πάθος του καλλιτέχνη.

Το βράδυ αναμένεται ερωτικό, υπερβολικό και ηδυπαθές, ενώ μια βόλτα στην παραλία με το φεγγάρι να φωτίζει ακόμα, θα ήταν ιδανική.

28' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 8/7 πλέον, το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει στο βράδυ μια παραμυθένια αίσθηση, όπου η χαρά και η απόλαυση έχουν διαφορετικά πρόσωπα, σαν μαγικές νεράιδες. Όλα τα βιώνουμε, σαν απαλό και διαπεραστικό άγγιγμα, μιας αόρατης παρουσίας, ενώ η τάση μας να πιούμε ένα ποτηράκι παραπάνω, θα μας κάνει να εκστασιαστούμε.

Κυλώντας και η επόμενη μέρα σε αυτό το κλίμα, το τρίγωνο με τον Ήλιο στις 13:58 το μεσημέρι, θα μας οδηγήσει ως το βράδυ σε μια ψυχολογική ευφορία νιώθοντας μια απόκοσμη αίσθηση που μέσα από αυτήν αφορίζεται η πεζή και άχρωμη καθημερινότητα.

Τα ζώδια που θα καλωσορίσουν και θα βυθιστούν στη Νιρβάνα είναι οι Ιχθύες, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, ενώ Αιγόκεροι και Ταύροι τους ακολουθούν με προθυμία.

Έκπληκτοι οι Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί και Λέοντες θα προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς τους συμβαίνει, ενώ Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι θα αισθάνονται σαν πρωταγωνιστές σε ανέκδοτο, που θέλουν να αποφύγουν.

Στις 9/7 στις 15:14 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό, βάζοντας τέλος στο όμορφο και ειδυλλιακό παραμύθι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved