Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/7

Τελικά δεν θα ανέβει το μιούζικαλ του Αλέξανδρου Ρήγα στο Ρεξ με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή, πρώτον λόγω του ότι υπάρχει κρίση και δεύτερον επειδή η Βανδή δισκογραφικά λέγεται ότι έχει πιάσει τα ...ποσοστά του ΠΑΣΟΚ!

Πολύ επιτυχημένη κρίνεται όμως η διαφήμιση με τον Τάκη Σπιυριδάκη στο ρόλο του «αγαπούλα» προέδρου και τον έγχρωμο «αστέρα» Πίου. Αν αναλογιζόμαστε πόσους Πίου έχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου, τελικά θα πηγαίναμε να ψηφίσουμε πολύ πιο χαλαρά. Σημείωση: Και ο Άδωνης κάνει like στον Πίου!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος = Κρόνος/Πλούτωνας= Αφροδίτη/Κρόνος Υποθετικός= Ποσειδώνας/Ζευς= Κρόνος/Ουρανός= Ωροσκόπος/Ποσάιντον = Βόρειος Δεσμός/Άδμητος:

Ημέρες χωρίς πρόοδο. Εμποδισμένη φυσική ανάπτυξη. Ετοιμότητα για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Για να λάβει το βραβείο "Νόμπελ" για την ειρήνη. Βραβείο ή έπαινος για την καλοκαγαθία από το κράτος ή από τους ανωτέρους. Άκαρπη εργασία. Το άτομο που καταβάλλει προσπάθειες μάταια. Ζεμάτισμα-εγκαύματα. Ενθουσιασμός , χωρισμοί, εμπόδια. Ξαφνικός σωματικός χωρισμός. Υπερκόπωση. Ένωση με διανοητικά ευρείς & άγρυπνους ανθρώπους. Να είσαι και διαφωτισμένος από άλλους. Ο πνευματικά «εκλεκτός. Η σχέση ή η μια επαφή με ιδιοτελείς σκοπούς.

Σήμερα δεν είναι μια μέρα για δουλειά εκτός αν θέλετε να καταπονηθείτε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Φύγετε μακριά από την πόλη, κοντά σε μια όμορφη παραλία με καλή παρέα ακόμα και αν αυτή είναι μόνο ο εαυτός σας. Αφήστε τον έρωτα να σας πάρει το μυαλό και αγρυπνήστε μόνο για να ξενυχτήσετε, να διασκεδάσετε. Πετάξτε τη σκούφια σας, όχι για καβγά αλλά για χορό, τραγούδι και ξεφάντωμα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος.» Daniel O' Connell

Το τραγούδι της ημέρας: Σάκης Ρουβάς – Για σένα εγώ μπορώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved