7 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως17 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια ανθισμένη αμυγδαλιά, μέσα στο καταχείμωνο»

Ερμηνεία: Ισχυρός ή λιγότερο ισχυρός, ο άνθρωπος εδώ δεν έχει ίχνος πρόληψης ή προκατάληψης. Συνήθως διαθέτει βαθιά, ζωντανή και πρωτότυπη σκέψη και μάλιστα έχει την ικανότητα να βάζει τις ιδέες του σε πράξη. Αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις στο ωροσκόπιο, μπορεί να γίνει εξερευνητής, πρωτοπόρος, πολιτικός ή θρησκευτικός μεταρρυθμιστής, όντας συνάμα και εξαιρετικά μορφωμένος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η πρωτοπορία είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν ακριβώς πού θέλουν να πάνε, αλλά είναι οι πρώτοι που φτάνουν εκεί» Romain Gary

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι προδιαγραφές σας είναι καλές για να ζήσετε αν όχι μια μεγάλη και ευχάριστη περιπέτεια, τουλάχιστον κάτι το ...διαφορετικό! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το «μενού» διαθέτει μια πλήρη ανανέωση κι ένα φρεσκάρισμα της σχέσης σας, τόσο που θα την κάνει να φαντάζει σαν καινούρια...

Οικονομικά

Ευχάριστα απρόοπτα και εκπλήξεις θα δώσουν στην χρονιά σας μια ευχάριστη χροιά, αφού σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς άγχος. Αν και είναι δύσκολο να αποταμιεύσετε, σίγουρα θα αποζημιωθείτε από την ανανέωση των αξεσουάρ αλλά και συνολικά της εμφάνισης σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved