Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/7

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/7

Μετά από ένα Πανσεληνιακό διήμερο που βύθισε αρκετούς στα βαθειά νερά του θυμού, της έντασης και της απογοήτευσης, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 5/7 στις 3:26 το πρωί για ένα απολαυστικό, γεμάτο ανάσες δροσιάς διήμερο.

Το τρίγωνο με τον Άρη στις 4:49 το πρωί ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως όλα είναι εφικτά αρκεί να προσπαθήσουμε με θάρρος, τόλμη και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Η δράση θα είναι το κίνητρο της ημέρας, αφήνοντας πίσω την παραίτηση και την αμφιβολία. Τα θέματα πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ενώ στις 12:13 το μεσημέρι η κορύφωση του τριγώνου με τον Δία, προσδίδει πέρα από την υπερβολική χροιά, μια ανυποχώρητη τάση αυτοπεποίθησης, την οποία στηρίζει αμέριστα το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 17:54 το απόγευμα.

Πρόκειται για μια πολύ εποικοδομητική ημέρα, όπου οι θεωρίες αναπτύσσονται με ύφος καθηγητή Πανεπιστημίου που μόλις απέσπασε το Νόμπελ και ξεδιπλώνει σε διάλεξη τις θέσεις του. Οι προσωπικές επιδιώξεις βρίσκουν λύσεις και ανταπόκριση, ενώ η Σεληνιακή αυτή θέση βοηθά τις διαπραγματεύσεις για την οικονομία της χώρας μας, υποσχόμενη ένα φως στο τούνελ.

Στις 18:07 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με την Αφροδίτη οδηγεί σε ερωτικές εκφάνσεις, τάσεις για διασκέδαση, ξεφάντωμα και φιλικές συναναστροφές.

Η ανάγκη μας να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας είναι έκδηλη, ενώ οικονομικά θέματα τακτοποιούνται μέσα σε κλίμα κατανόησης και αλτρουισμού.

Στις 19:00 η αντίθεση με τον Ερμή, θα δημιουργήσει παρεμβολές και διαφωνίες, καθιστώντας την επικοινωνία αγωνιώδη και προκλητική. Ωστόσο το αποτέλεσμα τείνει να είναι ικανοποιητικό, εφόσον η λογική υπερισχύει και τα συμφέροντα υπερκαλύπτουν τις συναισθηματικές ευκαμψίες.

Το βράδυ αναμένεται ευχάριστο, απαριθμώντας τα γεγονότα και τις εκβάσεις τους σαν καλά ενημερωμένος σερβιτόρος, μιας μεγάλης ποικιλίας καταλόγου.

Στις 6/7 η μέρα κυλάει με τα ίδια συναισθήματα με την προηγούμενη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Στις 18:49 το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ, μας βοηθά να αξιολογήσουμε τις κινήσεις μας και να χαμογελάσουμε συγκαταβατικά στην επιτυχία.

Στις 7/7 στις 7:30 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, για μια απόδραση από την τετράγωνη λογική στο ιδιωτικό μας παραμύθι, που έχουμε επίσης ανάγκη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved