Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/7

Μπορεί όπως γράφτηκε η μικρή και διάσημη Σουρι Κρουζ να παίρνει μαθήματα ρομποτικής στο νηπιαγωγείο που φοιτά, εντούτοις και στην «ψωροκώσταινα» έχει γίνει πρόταση από την Πανελλήνια Ένωση καθηγητών πληροφορικής για την εισαγωγή της ρομποτικής στο Δημοτικό.

Οι επίσημοι λόγοι είναι ότι η κατασκευή και ο απλοϊκός προγραμματισμός των κινήσεων ενός ρομπότ ενθουσιάζει τα παιδιά όλων των ηλικιών και τους προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης κριτικής σκέψης.

Προς το παρόν όσον αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση έχει ενταχθεί μόνο το μάθημα της πληροφορικής όμως έφηβοι στην Αλεξανδρούπολη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας τους μηχανικούς του μέλλοντος» του Ευγενίδιου Ιδρύματος στον ελεύθερο τους χρόνο εμπνεύστηκαν και κατασκεύασαν.... ένα υποβρύχιο – ρομπότ!

Εκπλαγήκατε; Εγώ πάντως αισθάνομαι σαν ο κόσμος να προχώρησε και εγώ είμαι ένας ηλικιωμένος που έχει μείνει στην εποχή των υπολογιστών και των windows 8.

Για τα μαθήματα του νηπιαγωγείου, να ευχηθώ πάντως, «άντε και στην Αστρολογία»!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Μηδενική Κριού/Apollon =Βόρειος Δεσμός/Πλούτωνας= Άρης/Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Ουρανός= Δίας/Πλούτωνας:

Ένδειξη επιτυχίας. Μια θέση που είναι απόρροια της επιτυχούς πορείας. Τιμή. Φτιάχνοντας και δημιουργώντας αρμονικές σχέσεις . Αγοροπωλησία τροφίμων και συναφών ειδών. Ένα άτομο με μεγάλη φυσική δύναμη. Το φυσικά ενεργό άτομο. Το άτομο που ξέρει ,όταν χρειαστεί, να ασκήσει βία. Για να μπλεχτεί ξαφνικά σε κάτι. Ευτυχής, τυχερή φυσική ανάπτυξη. Το άτομο που είναι εξοικειωμένο να πάρει από τη ζωή την «μερίδα» του λέοντος.

Σήμερα τα πράγματα δείχνουν θετικά για να πετύχετε και να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Η αξιοποίηση σχέσεων-συνεργασιών θα σας δώσει άλλον «αέρα» και δεν αποκλείεται να ξεφύγετε και να τα θέλετε ...όλα! Το μήνυμα των ουρανών πάντως είναι «μήτε νικών αμφάδην αγάλλεο, μήτε νικηθείς, εν οίκω καταπεσών οδύρεο» ή πολύ απλά, μην τρελαίνεστε ούτε στην πιο όμορφη ούτε στην πιο δύσκολη στιγμή!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο κίνδυνος στο παρελθόν ήταν μήπως οι άνθρωποι γίνουν δούλοι. Ο κίνδυνος στο μέλλον θα είναι μήπως οι άνθρωποι γίνουν ρομπότ.» Erich Fromm

Το τραγούδι της ημέρας: Cranberries - Zombie

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved