Star Stylist 5 Ιουλίου - Σήμερα οι αλλαγές επιβάλλονται!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 5 Ιουλίου - Σήμερα οι αλλαγές επιβάλλονται!

Να σηκώσουν το χέρι όσες θέλουν να πάνε διακοπές... (Σίγουρα δεν έχει μείνει ούτε ένα χέρι κάτω.) Τώρα που μπήκε και ο Άρης στον Ζυγό οι παρορμητικές κάνουν πάρτι (που λέει ο λόγος). Τώρα τι πάρτι θα είναι αυτό; Μάλλον θα συμμετέχει πολύς κόσμος!

Για τα μαλλιά σας είναι μια μέρα που επιβάλλονται οι αλλαγές. Το κούρεμα είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα καταφέρει να σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει καινούριο στυλ.

Στα νύχια σας δεν είναι ανάγκη να κάνετε πολλά πράγματα. ένα βάψιμο θα είναι αρκετό, απλά θα πρέπει να τους δώσετε κάτι το διαφορετικό. Έναν τόνο ανεμελιάς με ζωγραφισμένα ελαφριά σχέδια.

Στο μακιγιάζ σας δώστε χρώμα αλλά μην το φορτώσετε πολύ. Διαλέξτε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μπλε και του ροζ. Μην ξεχνάτε πριν από το μακιγιάζ σας να βάζετε την αντηλιακή σας κρέμα.

Η συμβουλή της ημέρας: Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό... και αν δεν τα καταφέρετε κάντε απλά μια εξόρμηση στην θάλασσα. Θα σας προσφέρει λίγη γαλήνη.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που δεν χαμπαριάζουν, οι Διδυμίνες που θα ανακουφιστούν αλλά όχι για πολύ και οι Ζυγίνες που τα νεύρα τους θα γίνουν τσατάλια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved