Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4 έως 6 Ιουλίου

Ο Ερμής στον Λέοντα και η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι οι μεσολαβητές-αγγελιοφόροι της ανανέωσης και των εκπλήξεων που μας ξαφνιάζουν ευχάριστα, με τις τρέλες τους.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4 έως 6 Ιουλίου

Με την ευγενική χορηγία του Ουρανού αλλά και του Δία, ένα δροσερό και ανανεωτικό αεράκι φυσάει στις καρδιές και την καθημερινότητα μας, δημιουργώντας την αίσθηση πως τελικά... όλα γίνονται!

Ο Ερμής στον Λέοντα και η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι οι μεσολαβητές-αγγελιοφόροι της ανανέωσης και των εκπλήξεων που μας ξαφνιάζουν ευχάριστα, με τις τρέλες τους.

Η γνωριμία με το διαφορετικό σε κάθε εκδοχή του αλλά και οι αναπάντεχες συναντήσεις-συζητήσεις, δίνουν το έναυσμα για να βγάλουμε τις παρωπίδες που μας φορά με το έτσι θέλω η σκληρή πραγματικότητα μιας αδιέξοδης ρουτίνας.

Οι αγορές είναι in, όπως επίσης και η συμμετοχή σε πολιτιστικές-πνευματικές δραστηριότητες που δίνουν το ερέθισμα για μια νέα αρχή.

Αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν μια πιο «εξωτική» διάσταση, με τις διαφορές να συγκροτούν τον κύριο πόλο έλξης μεταξύ των ανθρώπων. Οι αποστάσεις της ηλικίας, της φυλής, της κοινωνικής τάξης μειώνονται αισθητά, έστω κι αν κάποιες συμπεριφορές ή επιλογές μας βάζουν σε πειρασμούς ή διασπείρουν «καινά δαιμόνια».

Υπάρχουν βέβαια και οι παγίδες που κρύβονται πάντα πίσω από την «διολίσθηση» σε ένα νέο ή ξένο τρόπο ζωής. Γιατί είναι άλλο πράγμα το να «παίρνεις μυρωδιά» κι άλλο το να ενστερνίζεσαι εμφατικά, όσο και απότομα, τρόπους και αντιλήψεις που δεν συνάδουν με την νοοτροπία στην οποία -καλώς ή κακώς- γαλουχήθηκες. Για παράδειγμα, θα ήταν μάταιο να εμφυσήσουμε ένα πνεύμα ανεξαρτησίας-ελευθερίας σε κάποιον που έχει μάθει να λειτουργεί για χρόνια σε ένα διαφορετικό μήκος κύματος, απαιτώντας μάλιστα να προσαρμοστεί ταχύτατα στα νέα δεδομένα. Είναι φυσιολογικό να αντιδράσει έντονα απέναντι στα νέα ήθη, προσδίδοντας τελικά έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα σε μια κατ' αρχήν ήπια τοποθέτηση.

Η παραδοσιακή νοικοκυρά δεν γίνεται φεμινίστρια μέσα σε ένα ...δευτερόλεπτο, ούτε ο ζηλιάρης εραστής ένας «large» τύπος με κατανόηση...

Και μιλώντας γενικότερα, οι πιο «συντηρητικοί» άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχθούν ακόμη και τις πιο μικρές αλλαγές, που δεν ορίζουν.

Δράστες και διαχειριστές της αναθεωρητικής ή ανατρεπτικής κοσμικής ενέργειας είναι κυρίως τα «αρσενικά» ζώδια (Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος), που θα έχουν ευκαιρίες και δυνατότητες είτε να διανθίσουν την καθημερινότητα τους με έντονες πινελιές διαφορετικότητας, είτε να ...σκανδαλίσουν τους άλλους με τα κατορθώματα τους.

Οι υπόλοιποι και ιδιαίτερα οι πιο «σφιχτοί» χαρακτήρες, ας εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά έξω από το «παράθυρο» τους, σε έναν ίσως ενοχλητικό αλλά συνάμα ενδιαφέροντα νέο κόσμο. Κι αν τυχόν ...εξοργιστούν με αυτά που θα δουν ή θα ακούσουν, ας θυμηθούν τους στίχους του Ν Καββαδία: «Ήταν μια λόξα νεανική, μα τώρα έχει περάσει...»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved