4 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

4 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Καρκίνου

Σύμβολο: «Μια πριγκίπισσα επιβλέπει το κτίσιμο του κτιρίου της Όπερας»

Ερμηνεία: Εδώ υπάρχει μια έμφυτη ευγένεια που ανυψώνει κοινωνικά το άτομο, ακόμη κι αν η καταγωγή του είναι ταπεινή. Ο άνθρωπος έχει υψηλά αισθήματα και επιρροή πάνω στους άλλους, σωστή κρίση και καλούς τρόπους αν και κάποτε μπορεί να εκτίθεται, εξ' αιτίας της ευσυγκινησίας του. Αγαπά τις επιστήμες κι τις τέχνες κι ακόμη κι αν δεν ασχοληθεί με αυτές ως δημιουργός, θα γίνει προστάτης τους όταν μπορέσει. Έχει υγιή και δροσερή επιδερμίδα αλλά, συνήθως, χαλάει γρήγορα. Ο σύντροφος του ανήκει συνήθως σε καλή οικογένεια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα» Lady Mary Montagu

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η επιρροή της Πανσελήνου θα σας συντροφεύσει όλη την χρονιά, κάτι που σημαίνει πως συναισθηματικά θα είστε διαρκώς σε ...διλήμματα και διαδοχικά πάνω-κάτω! Οι γνωριμίες δεν θα λείψουν, ούτε και οι νέες σχέσεις -το αντίθετο- εκείνο όμως από το οποίο φαίνεται να «πάσχουν» είναι η διάρκεια.

Οικονομικά

Οι γενικές τάσεις «δείχνουν» αλλαγές και ανατροπές, καθιστώντας έτσι αρκετά δύσκολη την πορεία σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε με πρόσωπα ή καταστάσεις αμφιβόλου ηθικής υπόστασης, όπως επίσης και το να δεσμευτείτε με μακροχρόνιες υποχρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως παρά τα όποια προβλήματα μπορείτε να περάσετε καλά, αξιοποιώντας ευκαιρίες, δώρα και διευκολύνσεις από τρίτους.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved