Star Stylist 3 Ιουλίου - Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 3 Ιουλίου - Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Πάμε πάλι να πανσεληνιαστούμε! Πρωτότυπο δεν έχει ξανασυμβεί! Κάθε μήνα η ίδια δουλειά. Από τα μάτια πιάνετε.. στα χείλη κατεβαίνει από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δεν βγαίνει ... τι είναι; πάντως όχι η Πανσέληνος αυτή!

Στα μαλλιά σας λόγω τις Πανσελήνου οι αλλαγές θα είναι σίγουρα μεταμορφωτικές. Οπότε, αν σκεφτόσασταν να σκουρύνετε τα μαλλιά σας, σήμερα είναι η ημέρα. Τώρα, αν θέλατε κάτι πολύ έντονο, ίσως να έχει και κάποιο τίμημα. Όσον αφορά στο χτένισμά σας, δώστε όγκο στα μαλλιά σας και προτιμήστε να φτιάξετε την φράντζα σας κάπως αυστηρή.

Για τα νύχια σας είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ. Δώστε μεγάλη σημασία στους κάλους σας και σε οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί καιρό. Σήμερα είναι η ημέρα που θα αφαιρέσετε ό, τι είναι άχρηστο και ενοχλητικό.

Τα μάτια σας βάψτε τα με έναν τρόπο που να φαίνονται πιο βαθιά. Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά βάλτε στην εσωτερική πλευρά του ματιού πιο σκούρα απόχρωση. Μην ξεχάσετε την μάσκαρα. Το ρουζ θα μπορούσε να είναι σε γήινες αποχρώσεις και το lip-gloss σε απαλό κοραλλί.

Η συμβουλή της ημέρας: Αντικαταστήστε την κρέμα μαλλιών με την μάσκα. Τώρα που είναι καλοκαίρι χρειάζονται ενυδάτωση και όχι απλά κάτι καλλυντικό αλλά κάτι ενυδατικό.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Αιγοκερίνες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, οι Καρκίνες που θα λαλήσουν και οι Σκορπίνες που θα επικοινωνούν με τα μάτια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved