Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/7

Μπορεί το χρηματιστήριο να φαίνεται ότι έχει μια ανοδική πορεία και οι μετοχές «ειδικού» ενδιαφέροντος των ξένων να υπεραποδίδουν, όμως αυτή η οικονομική «άνοιξη» μοιάζει περισσότερο με κύκνειο άσμα.

Όπως υποστηρίζει ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης οι Τροϊκανοί είναι «σκληρά παιδιά» με αυστηρές εντολές από τα αφεντικά τους και τα ποσοστά ανάπτυξης που ζητάνε όπως και τα πρωτογενή πλεονάσματα του ΑΕΠ δεν έχουν επαληθευτεί σε καμία χώρα του κόσμου.

Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν και χωρίς άσσους στο μανίκι θα προσπαθήσουν τα «παλικάρια» μας να γλυτώσουν την προδιαγεγραμμένη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Μοναδικά τους όπλα θα είναι ο καλύτερος τους εαυτός, η σκληρή διαπραγμάτευση και η πίστη ότι μπορούν και θα το κάνουν. «Σκληρά παιδιά» - «Ελληνικά παλληκάρια», το σκορ αναμένεται 4-0!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης = Μεσουράνημα/Κρόνος= Μηδενική Κριού/ Άρης = Ποσειδώνας / Vulcanus= Μεσουράνημα/Αφροδίτη

Διακοπή δραστηριότητας. Ενέργειες και δράσεις που δεν στέφονται με επιτυχία. Ο έχων Θάρρος. Οι δυνάμεις της φύσης. Εργασία, τραυματισμοί, εργατικά ατυχήματα. Ανικανότητα. Διάλυση, παραίτηση. Σεξουαλική έλξη και επιθυμία.

Ίσως προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε τις διαφορές και να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε θύμα ενός σκληρού και άδικου καθεστώτος. Οι πιθανότητες σας να βρείτε το δίκιο σας είναι λίγες. Οι άλλοι βλέπουν τα πράγματα τελείως διαφορετικά και δεν αναγνωρίζουν τη δική σας αλήθεια. Ίσως αποφασίσετε να παρατηθείτε από τις θέσεις ή το αξίωμα σας. Από το απόγευμα, η ερωτική επιθυμία είναι πιο έντονη και ένα φλερτ μπορεί να πάρει φωτιά στο... πι και φι!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να περιμένεις να σου φερθεί ο κόσμος δίκαια επειδή είσαι καλός άνθρωπος, είναι σαν να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος» Dennis Wholey

Το τραγούδι της ημέρας: Θα μου περάσει – Γιώργος Γιαννιάς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved